TipPics

Olvasónk 650 ezret élőzött össze az Európa Ligával

Igen gólgazdag fordulót játszottak a csapatok csütörtök az Európa Ligában. Nagytétes fogadónk nem volt rest ezt kihasználni.

Nagytétes olvasónk alias 'Rejtjeles kommandó' ismét megmutatta, hogy mekkora lehetőségek rejlenek az élő fogadásokban. A TipPics-rendszerbe csütörtök feltöltött szelvényei alapján csak focival mintegy 650 ezer forintot nyert a Tippmixprón.

Valamennyi fogadása az overre ment, vagyis jól szimatolta ki a meccsek ideje alatt, hogy a bukik által belőtt határt megverhetik a csapatok.

A legszebb single fogása az AEK Larnaca - Sturm Graz meccsen volt, ahol az ötgólos végeredményt 2.65-ös szorzón csípte meg, a legnagyobb nyereménye pedig egy hármas kötéssel jött össze, ahol a Zenit, a Kukesi és a Midtylland meccsein is várt még gólt az utolsó 15 percben, ezzel a kötéssel 230 ezer forintot nyert 30 ezer forint befektetéssel.

Összességében csak az Európa Ligával 650 ezer forint körüli nyereményt zsebelhetett be, de kora délután még becsorgott ping-pongból és jégkorongból is egy közel 60 ezres kassza.

Íme a legszebb három szelvény csütörtökről. Ha kíváncsi vagy a többire is, itt meg tudod nézni őket!