Átigazolás

1.33 oddson érdemes lehet rámozdulni erre az átigazolásra

  • gb1

Zajlik az élet rendesen a Stamford Bridge-en - a korábban bejelentett Sarri mester régi tanoncával egyesítheti erejét.

A Chelsea tavalyi csúfosan végződő szezonjának bűnbakjaként a vezetőség a már kirúgott Antoni Conte mellett a spanyol csatárt, Alvaro Moratát nevezte meg. A támadó utódjáért folytatott vadászat hetek óta aktívan zajlik, és a szorzókból valamint a nemzetközi sajtóvisszhangból is az körvonalazódik, hogy hamarosan be is jelentik a londoni gigász új gólgyár várományosát.

Újra egyesül az ex-Napolis duó? fotó: We Ain't Got No History

Olasz források alapján a kékek már meg is kezdték a tárgyalást a Juventusszal, ahol Gonzalo Higuaín Ronaldo érkezése után könnyen lehet, hogy kispadra szorulna. A feltételezést tovább erősíti, hogy CR7 korosodása okán az utóbbi időben szinte csak centert játszik.

'El Pipita' eddigi karrierje
év csapat pályára lépés gólszám
2005 - 2007 River Plate 35 13
2007 - 2013  Real Madrid 190 107
2013 - 2016 Napoli 104 71
2016 - Juventus 73 40

Az Öreg Hölgynek a frissen bejelentett 100 milliós igazolás költségeit is balanszálni kéne, ha pedig választani kell, hogy a fiatal tehetség Dybalát vagy a 30 fölött járó Higuaínt engedik el, egyértelmű, hogy az utóbbi a logikus döntés.

Nem véletlen, hogy az egyik legnagyobb traszferekkel is foglalkozó külföldi bukinál a 75-szörös argentin válogatott csatár Londonba igazolásának szorzója mélyrepülésbe kezdett.

Jelen állás szerint a maradásában hívők majdnem háromszoros summát kaszálhatnak, de mi a törpeodds ellenére is a költözésében látunk nagyobb értéket. A hír létjogosultságát Sarri bejelentése még inkább alátámasztja, hiszen Nápolyban nagyon jól megértette magát mester és tanítványa.

Higuaín lehetséges őszi csapatának oddsai
Chelsea 1.33
Juventus 2.90
AC Milan 5.00
Inter 13.00