Protipp

Vakmerő tippel nyitott legújabb tippmesterünk

Rolandnyg első Protipp-tippje egyből megtriplázhatja pénzünket.

Fotó: LaPress9

Nem sokkal "felvétele" után rögtön meg is érkezett vadiúj tippmesterünk első tippje, rolandnyg pedig nem ment a szomszédba egy kis zsíros oddsért. Az Indoklásos tippligát magabiztosan megnyerő, remek elemzéseket prezentáló tipster az olasz másodosztályból választott magának egy remit, amelyet elemzéssel is alátámasztott. Íme!

   
Cremonese Döntetlen Salernitana
2.02 3.10 3.50

"Semelyik csapat sincs jó formában. A hazai csapat immáron 13 meccs óta, míg a vendégek 3 találkozó óta nyeretlenek. A hazaiak mérlege 8-18-9, ami azt jelenti, hogy mérkőzéseik több, mint fele döntetlen lett. Egyébként legutóbbi fordulóban is ikszeltek a Palermo ellen. A vendég csapat idei szezonjában is rengeteg iksz van. Mérlegük 9-16-10. Legutóbbi két fordulóban mindkétszer döntetlent játszottak. A hazaiak 13-ak, míg a vendégek 12-ek a tabellán, 1 pont különbséggel. Fontos tényező még nálam, hogy mi lett az előző találkozójuk eredménye. Novemberben Salernitában 1-1-es döntetlen született. Alacsony téttel abszolút játszható az iksz."

Érdekesség, hogy rolandnyg-től teljesen függetlenül rutinos bloggerünk, bjani55 is ezt a remit nézte ki a nap legjobb tippjének, így már két tippmester erősített meg bennünket, hogy van érték a pontosztozkodásban.

Rolandnyg statisztikái az Indoklásos tippligában
Tippek száma Találati arány Profit ROI Átlagos odds
235 52.77% +111.32 +9.33% 2.24

Ha fel akartok iratkozni rolandnyg tippjeire, könnyedén megtehetitek a profilja alatt, ráadásul továbbra is minden tipphez ingyenesen, e-mailben juthattok hozzá, amint a tippmester publikálta azt.

[2600325] 2018-04-17 20:30:00 Cremonese - Salernitanax;