Sportfogadás

Így állnak a Logibet előfizetői másfél hónap után!

Másfél hónap elteltével mérleget vontunk a legjobb tippmesterek teljesítményéről. Az összkép még mindig kiváló!

Újabb fél hónap telt el legutóbbi összegző postunk óta, érdemes tehát ismét ránézni, hogy állnak partneroldalunk, a Logibet legjobb tippmesterei. Mint ismert, az oldal március elején harangozta be promócióját, mely szerint 19 euróért lehet havi díjas előfizetést váltani, az elmúlt hetek eredményei pedig önmagukért beszélnek.

A kezdet kiváló volt, az első 450 tipp körülbelül 11%-os ROI-val hozott elképesztő zöldhullámot a fogadóknak, amely nyugodtan mondhatjuk, egyedülállóan durva a piacon. Partneroldalunk azonban fontosnak tartja a korrektséget és az őszinteséget, így ahogyan a jó, úgy a rossz eredményekről is világosan kell és illik beszélni.

Az elmúlt hetek ugyanis valóban gyengén sikerültek, a legjobb tippmesterek formája visszaesett, így akik április elején szálltak csak be a profi tippekbe, most vélhetően igen csalódottak.

Azonban az összkép így is igencsak erős, a másfél hónap alatt 659 tippből közel 4%-os ROI-val állnak a master tippmesterek, amely ennyi tippnél nem kevés, 127 egység profitot hozott az előfizetőknek.

És hogy miben bízhatnak azok, akiknek bankrollja esetleg nem mutat jól?

A Logibet egyedi osztályzási rendszere biztosítja az előfizetőknek, hogy kizárólag a hosszútávon kiemelkedően jól teljesítő tippmesterek érhetik el a senior és főleg a master szintet.

A négy master tippmesternek együtt közel 17 ezer tippes historyja van, amelyhez több, mint 2700 egység profit párosult.

Ezek olyan számok, amelyek alapján megéri bízni a tippmesterekben, ráadásul igen kevés az esélye annak is, hogy négy ilyen kiváló, sokat megélt tippmesternél a downswing sokáig tart. Aki viszont éppen az upswing előtt száll majd ki, azok bizonyára nagyon megbánják utólag, ha megismétlődnek a márciusi hónap számai.

Ne felejtsétek el, a Logibeten továbbra is mindössze 19 euró egy havi előfizetés, de ha hosszabb távon gondolkozol, már 15 euró/hónapért is csatlakozhatsz a nyerők táborához.

Csatlakozz hozzánk és vedd ki a részed a kaszálásból!