Spanyol foci

Ha itt sok gól lesz, megesszük a kalapunkat!

Az Alavés kőkemény védelme megállíthatja a Betis tartalékos támadósorát. Jól fizet az under!

   
Alavés Döntetlen Betis
2.10 3.25 3.40

Egy mérkőzést maradt hétfő estére a La Ligából, amelyen a Deportivo Alavés a Real Betis együttesét fogadja. Noha a kék-fehérek a 16. helyen tanyáznak, viszonylag nyugodt szemmel nézelődhetnek hátrafelé, hiszen ha este legyűrik a sevillai gárdát, 14 pont fórjuk lesz a kiesőhelyen álló Las Palmasszal szemben. Éppen emiatt talán a döntetlen sem lenne rossz eredmény számukra, ám nem csak a vélt óvatosabb futball okán mondjuk azt, hogy gólok nemigen esnek majd a Mendizorrozában.

Fotó: Archív

A baszk kiscsapat ugyanis jelentősen magasabb fokozatba kapcsolt az elmúlt hetekben és szorgosan gyűjtögette a pontokat. Noha Munirék gyengén kezdték az idényt, utolsó hat meccsükön 12 pontot szereztek, amellyel már kis túlzással a bennmaradást is kivívták. Ezt elsősorban remekelő védelmüknek köszönhetik, hiszen ha nem számoljuk a Real Madrid ellen beszedett négyest, akkor december 8-a óta 12 meccsen csupán 10 alkalommal tudták bevenni a kapujukat, pedig jártak az El Madrigalban, a Camp Noúban és fogadták a Sevillát, valamint a Celtát. Jó hír lehet továbbá Abelardónak, hogy sérültje, eltiltottja nincs, így kezdő tizenegyével nézhet szembe a Betisszel.

Márpedig az andalúzok idén egészen pofás teljesítményt nyújtanak, erre bizonyíték a felsőházi tagságuk, amelyet egy győzelemmel még tovább szilárdíthatnak. Rossz hír lehet azonban Setien mesternek, hogy több kulcsjátékosa is kisebb sérüléssel bajlódik, így Sanabria (16/8), Feddal (18/3), Joaquín (28/4) és Boudebouz (18/1) játéka is erősen kérdéses.

Statisztikák a kevés gól mellett
Az Alavés az utolsó hét hazai meccséből ötször nem kapott gólt
Az Alavés utolsó hat hazai, Betis elleni meccséből öt under lett
A Betis utolsó három idegenbeli meccse under lett
Az Alavés hazai meccsein a gólátlag 2,14
Az Alavés hazai under/over mutatója 8-6
A Betis idegenbeli under/over mutatója 8-5

A fenti statisztikák ellenére a bukik meglepően jól fizetnek a kevés gólra, pedig ha mondjuk tényleg nem játszhat Sanabria mellett a klubikon, Joaquín sem, az komoly sebet ejtene a Betis támadójátékán.

Mi bízunk a hazaiak kőkemény védekezésében, amely megállítja majd a vendégek támadósorát. Unalmas 1-0, 0-0 körüli végeredmény tűnik a favorit kimenetelnek, mi nagyon meglepődnénk, ha bármelyik gárda elérné a két gólt.

hatharom.com
2.5 gól alatt
Odds: 1.82
[2580810] 2018-03-12 21:00:00 Alaves - Real Betisx;
240918