Sportfogadás

Minden napra van egy tippünk! - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Debrecen-Budaörs
Tipp: Debrecen
Odds:
 1.50 @ Tippmixpro

A Debrecen egy mérkőzéssel kevesebbet játszva egy ponttal áll a Budaörs mögött a 10. helyen a női élvonalbeli kézilabda bajnokságban. Ennél jobb alkalmat tehát keresve sem találna a Loki, hogy előzzön.

A hajdúságiak ugyanis hazai pályán rendre jól teljesítenek, tavaly is volt pár bravúrjuk, idén pedig a Zaglebie ellen remekeltek a Hódos Imre Sportcsarnokban. A Budaörs ugyan erősödött az idei szezonra, hiszen például leigazolták Zácsik Szandrát, de házon kívül eddig csak Kisvárdán tudtak nyerni Mihály Attila lányai, Dunaújvárosban és Vácott nagyon simán kikaptak.

A Loki alapvetően nagyobb játékerőt képvisel, mint a Budaörs, a hazai pálya előnye is a csapattal lesz - a nyolcadik játékost, mármint a szurkolókat nem is említve -, arról már nem is beszélve, hogy a felek eddigi mind a négy élvonalbeli meccsét a Debrecen nyerte meg. Az előjelek alapján pedig most is a piros-fehérek győzelme valószínűsíthető.

Kötelező győzelem előtt a Videoton.

Videoton-Mezőkövesd
Tipp: Videoton
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Noha ezidáig csak egyszer szenvedett vereséget a Videoton az NB I idei kiírásában, az utóbbi hetekben egyre több hiba csúszott Marko Nikolicsék számításaiba, s jobb gólkülönbségének köszönhetően a Ferencváros átvette a vezetést. Szombaton azonban hozható, sőt kötelező győzelem előtt áll a Vidi, hiszen a sereghajtót fogadja.

A Mezőkövesd július közepe óta nem tudott nyerni a bajnokságban, az utolsó hat bajnokiján csak két pontot szerzett, a Magyar Kupából pedig az NB II-es Gyirmóttal szemben elvérzett. Nem sikerült tehát az edzőváltás, hiszen Kuttor Attilának nem sikerült felráznia a csapatot, 

Ezzel szemben a fehérváriaknak hazai pályán remekül megy, az utolsó öt otthoni bajnokijukból - Debrecen, Ferencváros, Haladás, Honvéd, Puskás Akadémia - négyet is megnyertek, a címvédővel pedig remiztek. Danko Lazovics eltiltása is lejárt, így pedig csak a régóta sérült Kovács Istvánra nem számíthat Nikolics mester, avagy a Vidi a legjobbjaival állhat fel.

Ilyen előjelek után, illetve a győzelmi kényszernek köszönhetően úgy véljük, hogy szombaton nem hibázik a Videoton, s legyőzi az utolsó helyezettet.

Szekszárd-Cegléd
Tipp: Szekszárd
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Ahol tavaly abbahagyta, ott folytatja idén a szekszárdi női kosárlabdacsapat. A hazaiak ugyanis egyedüliként veretlenek az NB I-ben, s a nemzetközi kupában is jól teljesítenek, vagyis egyáltalán nem lehet panasz Zseljko Djokics együttesére.

A Cegléd sem áll rosszul, de látható, hogy a Pest megyei alakulat, ahol komolyabb ellenállásba ütközött, ott rögtön megadta magát. Sőt az utóbbi hetekben két nagyarányú - 33 és 31 pontos - vereségbe is beleszaladt.

Ha mindezekhez hozzátesszük azt, hogy a Szekszárd hazai pályán nagyon masszív, s tavaly mind a négy alkalommal legyőzte a Ceglédet, akkor ezúttal is a hazai csapat a hétvégi mérkőzés esélyese.

hatharom.com
Debrecen-Budaörs Debrecen
Videoton-Mezőkövesd Videoton
Szekszárd-Cegléd Szekszárd
@2.54
Fogadási határidő: 18:00