Sportfogadás

Kosár- és vízilabda meccsekkel nyernénk - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

Elérkezett az idő, hogy a hatharom.com folytassa a tavasszal sikeresen debütált sorozatát, amelyben a magyar vonatkozású tippek játszották a főszerepet, megkönnyítve ezzel olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát.

Természetesen a 2017-2018-as szezonban is a     iroda által kínált eseményekből válogatunk, hiszen könnyen lehet, hogy más bukméker ezen mérkőzéseket, eseményeket, fogadási opciókat nem kínálja megjátszásra. Na, de ne is szaporítsuk tovább szót, lássuk az idei első szelvényt!

Szerintünk második bajnokiját is megnyeri a Paks. - Fotó: kosarlabda.ase.hu

Debrecen-Atomerőmű
Tipp: Atomerűmű
Odds:
 1.45 @ Tippmixpro

A Debrecen újoncként vágott neki a férfi kosárlabda-bajnokság élvonalbeli küzdelmének, s nem is sikerült a rajtja. A cívisvárosiak ugyanis hazai pályán kaptak ki a Szegedtől, szombaton pedig még nehezebb feladat vár a gárdára, hiszen az első fordulóban parádézó Atomerőmű csapatát látják vendégül.

A paksiak a nyitókörben, a tavaly döntős Szombathelyt verték tönkre, hiszen 16 ponttal sikerült nyerniük, ami több, mint megsüvegelendő teljesítmény. A tolnaiaknál tehát jó a hangulat, arról nem is beszélve, hogy Teo Cizmic mester mindenkire számíthat a hétvégi meccsen. Ugyanez viszont már nem mondható el Berényi Sándor kollégájáról, hiszen a debrecenieknél Bognár Kristóf és Farkas Attila sem tudja vállalni a játékot.

A hazaiaknak még szokniuk kell az élvonal légkörét, sérülések is hátráltatják őket, arról nem is beszélve, hogy egy légióssal kevesebbjük van, ami ugye igen komoly hátrány a NB I-ben. Így pedig azon a véleményen vagyunk, hogy az amúgy is erősebb és jobb formában lévő paksi alakulat második meccsét is megnyeri az alapszakaszban.

BVSC-Kaposvár
Tipp: BVSC
Odds:
1.20 @ Tippmixpro

Az előző idényben hatodik helyen végző a BVSC, a 10. helyen záró Kaposvárt látja vendégül szombaton az OB I-es férfi vízilabda-bajnokság második fordulójában. A hazaiak hétközben 12-8-ra nyertek Debrecenben, míg a vendégek első fordulóbeli meccsét decemberre halasztották.

A fővárosi együttes az utóbbi években igen masszívan teljesített, tavaly például kilépett a nemzetközi porondra, vélhetően ennek is köszönhető, hogy a sikeredző, Märcz Tamás lett a válogatott szövetségi kapitánya. A csapat együtt maradt, vagyis sikerült megtartani az olyan kulcsjátékosokat, mint Török Béla, aki a nyáron tevékeny részese volt a magyar válogatott világbajnokságon szerzett ezüstérmében.

Ami a vendégeket illeti, a Kaposvár évről évre fejlődik, de azért még mindig bőven az élmezőny mögött van. Szécsi Zoltán együttese az elmúlt szezonban házon kívül nem volt túl acélos, s mivel nem volt nagy mozgás - értsd erősítés - a keretben, így idén sem várható komolyabb előrelépés.

A somogyiak általában kikapni járnak Zuglóba, tavaly 12-10-re maradtak alul a BVSC-vel szemben a fővárosban. Szerintünk ez idén sem lesz másként, s a BVSC mind a három pontot otthon tartja.

hatharom.com
BVSC-Kaposvár BVSC
Debrecen-Atomerőmű Atomerőmű
@1.74
Fogadási határidő: 17:00