Európa Liga

Spanyol és török csapatokkal nyernénk - tippek az EL-re

A Basaksehir-Ludogorec és a Real Sociedad-Rosenborg meccsekre fogadunk az EL-csoportkörének első fordulójában.

Győzelemmel kezdhet az EL-ben a Basaksehir. - Fotó: twitter.com/ibfk2014

Istanbul Basaksehir-Ludogorec Razgard
Tipp: Istanbul Basaksehir
Odds:
1.55@ Tippmixpro

Mindkét csapat a Bajnokok Ligájában kezdte meg szereplését, azonban a törököknek és a bolgároknak sem sikerült bejutniuk a legrangosabb európai kupasorozat csoportkörébe. Búslakodniuk azonban nincs okuk, hiszen az Európa Ligában bizonyíthatnak.

A hazaiak szépen lassan a legjobb és legerősebb török klubbá növik ki magukat, köszönhetően a minőségi igazolásoknak. A Basaksehirben kergeti például a labdát Visca, Adebayor, Clichy, Inler vagy Emre, míg a kispadon az az Abdullah Avci ül 2014 óta, aki hazáját már szövetségi kapitányként is szolgálta. Természetesen a vendégeket nem szabad lenézni, hiszen évek óta Bulgária legjobbjai, azonban a Ludogorec lehetőségei közel sem olyanok, mint az isztambuliaké.

A Basaksehir ráadásul jó formában van, hiszen a Sevilla ellen csak egy találat hiányzott a továbbjutáshoz, míg szombaton a Fenerbahce otthonában tudott nyerni. Mivel a törökök célja, hogy minél tovább jussanak a sorozatban, így ezt a meccset mindenképp hozniuk kell, hiszen a csoportban még a Hoffenheim és a Braga is szerepel, amely együttesek papíron erősebbek, mint a Ludogorec. Szerintünk pedig nem is marad el Adebayorék sikere.

[2621480] 2017-09-14 19:00:00 Istanbul Buyuksehir - PFC Ludogorets Razgradx;

Real Sociedad-Rosenborg
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds: 
1.55 @ Tippmixpro

Bombaformában várja csütörtöki EL-meccsét a Real Sociedad, hiszen a spanyol bajnokságban mindhárom bajnokiját megnyerte, ráadásul úgy, hogy valamennyi meccsén legalább háromszor betalált. A Rosenborgra sem lehet panasz, hiszen 21 kört követően hat egységgel vezeti a norvég pontvadászatot, az EL-playoff körében pedig a tavalyi döntős Ajax együttesét búcsúztatta.

Egyébiránt a norvégok is szép számmal termelik a gólokat, a holland kirakatcsapatnak például háromszor találtak be a visszavágón. Minden adott tehát ahhoz, hogy egy jó, élvezetes támadófocit produkáló meccset hozzanak össze a felek, ahol vélhetően a gólok sem maradnak el. A csapatok formáiból kiindulva pedig kézenfekvő választásnak tűnik a legalább három találat, főleg úgy, hogy a Sociedadnak az idei tétmeccsein 3,33 a gólátlaga.

[2621588] 2017-09-14 21:05:00 Real Sociedad - Rosenborgx;
hatharom.com
Istanbul Basaksehir-Ludogorec Razgard Istanbul Basaksehir
Real Sociedad-Rosenborg Több, mint 2,5 gól
@2.48
Fogadási határidő: 19:00