Sportfogadás

Belga, orosz és osztrák meccsekkel nyernénk

A Zenit, a Salzburg és az Anderlecht mérkőzésére fogadunk szombaton, az odds közel háromszoros.

A Zenit a második bajnokiját is megnyerheti. - Fotó: twitter.com/fczenit_en

Zenit Szentpétervár-Rubin Kazany
Tipp: Zenit Szentpétervár
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

A Zenit igen rossz szezonon van túl, amit követően nem maradhatott el az edzőváltás, Mircea Lucescut Roberto Mancini váltotta. Az olasz mester pedig sikerrel debütált a szentpétervári kispadon, hiszen a múlt héten a kék-fehérek 2-0-ra nyertek az újonc Habarovszk otthonában. Ezzel szemben a kazanyi csapat évről évre gyengébben teljesít, s noha nyáron sikerült megerősíteni a keretet, az első fordulóban simán kikapott a Krasznodartól hazai pályán. A Rubinnak tehát időre van szüksége, még úgy is, hogy a kispadra sikerült visszacsábítani a korábbi sikeredzőt, Kurban Bergyijevet.

Ha mindezek mellé még hozzávesszük azt, hogy a Zenit jócskán megerősödött nyáron, továbbá a felek legutolsó négy egymás elleni meccsét rendre a szentpétervári csapat nyerte, akkor nem lenne meglepő, ha szombaton Mancini együttese diadalmaskodna.

[2514702] 2017-07-22 16:30:00 Zenit Szentpétervár - Rubin Kazanyx;

Wolfsberg-Salzburg
Tipp: Salzburg
Odds:
 1.50 @ Tippmixpro

A Salzburg eddig parádésan teljesíti az idei szezonban, hiszen mindhárom tétmeccsét megnyerte - gólaránya 13-0 -, aminek köszönhetően továbbjutott a Bajnokok Ligájában és az Osztrák Kupában egyaránt. Szombaton a Wolfsberg együtteséhez látogat Ausztria kirakatcsapata bajnoki mérkőzés keretén belül, s toronymagas esélyes. A hazaiak ugyanis gyengültek, a kupában az alacsonyabb osztályú Mannsdorffal is alaposan megszenvedtek, ráadásul áprilisban nagyon simán kikaptak a Salzburgtól a Lavanttal-Arénában.

Noha szerdán újabb BL-meccs vár a vendégekre, s vélhetően nem a "gálacsapatát" küldi pályára Marco Rose mester, úgy véljük, hogy még ezen esetben is jelentős különbség van a felek között, aminek ki kellene jönnie a pályán is, vagyis a salzburgiak sikerére fogadunk.

[2529001] 2017-07-22 18:30:00 RZ Pellets WAC - Salzburgx;

Anderlecht-Zulte Waregem
Tipp: Anderlecht
Odds: 
1.35 @ Tippmixpro

A Belga Szuperkupa fináléjával indul a futballszezon Belgiumban, az elmúlt idény bajnoka, vagyis az Anderlecht a kupa cím védőjét, a Zulte Waregem csapatát fogadja. A hazaiak a nyáron elveszítették ugyan egyik legjobb játékosukat, Youri Tielemanst, ám megannyi remek futballistát sikerült szerződtetniük, aminek köszönhetően a belga szaklapok szerint a lila-fehérek erősebbek, mint egy éve. Ezzel szemben a vendégek elveszítették több meghatározó focistájukat, akiket nem sikerült pótolni, vagyis gyengült a waregemi együttes.

Mindezek mellett érdemes figyelembe venni azt is, hogy az Anderlecht a legutóbbi négy hazai meccsét rendre megnyerte a Zulte ellen, vagyis nem lenne meglepő, ha a bajnoki címvédő behúzná a Szuperkupát is.

[2503538] 2017-07-22 20:30:00 Anderlecht - Zulte-Waregemx;
hatharom.com
Zenit Szentpétervár-Rubin Kazany Zenit Szentpétervár
Wolfsberg-Salzburg Salzburg
Anderlecht-Zulte Waregem Anderlecht
@2.94
Fogadási határidő: 16:30