Bajnokok Ligája

Ez lehet a BL-visszavágók legjobb tippsora

Az APOEL, a Rosenborg és a Ludogorec meccseire fogadunk a BL-ben, az odds bő kétszeres.

A Rosenborg együttesétől győzelmet várunk szerdán. - Fotó: twitter.com/rbkfotball

Dudelange-APOEL Nicosia
Tipp: APOEL Nicosia vagy döntetlen
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Noha a felek odavágóját az APOEL csak 1-0-ra nyerte meg, már az első meccs alapján kiderült, hogy melyik az erősebb és jobb csapat. A ciprusi bajnok ugyanis végig kontrollálta a Dudelange elleni múlt heti mérkőzést, csak és kizárólag az idény eleji formának volt köszönhető, hogy Mario Been együttese egyszer talált be.

A visszavágón is valami hasonló várható, vélhetően a meccs teljes egészében a ciprusiak dominálnak majd. Ráadásul ezúttal még több lehetőséget alakíthatnak ki a szigetlakók, hiszen a Dudelange együttese ezúttal nem védekezhet 90 percen át 11 emberrel, miután hátrányban van, így valamikor ki kell nyílnia. Ez pedig megint a ciprusi bajnok malmára hajtja a vizet, vagyis úgy véljük, hogy az APOEL a visszavágón is jó lehet minimum egy döntetlenre.

[2528026] 2017-07-19 18:00:00 Dudelange - APOEL Nicosiax;

Rosenborg-Dundalk
Tipp: Rosenborg
Odds:
 1.35 @ Tippmixpro

A két csapat első meccse kiegyenlített felek küzdelmét hozta, köszönhetően a műfüves pályaborításnak, illetve az írek szerencsés góljának. Ha ezeket nem vesszük alapul, akkor bizony a norvég bajnok felé billent volna a mérleg nyelve.

Ezúttal a Rosenborg lesz a pályaválasztó, az idegenben elért 1-1-es döntetlen megnyugtató, hiszen a csapatnak nem kell rohannia az eredmény után, avagy a norvégok kihozhatják magukból azt, amit valójában tudnak. Arról nem is beszélve, hogy noha az elmúlt szezonban a Dundalk nagyot ment az európai kupaporondon, házon kívül nem alkotott maradandót, a komolyabb meccsein rendre alulmaradt, s többször is csak a szerencse mentette meg a kiadós veréstől. Mindezek után pedig szerintünk a norvég bajnok a második meccsen már legyőzi az ír aranyérmest, s bejut a harmadik körbe.

[2528044] 2017-07-19 19:15:00 Rosenborg - Dundalkx;

Ludogorec Razgrad-VMFD Zalgiris
Tipp: Ludogorec Razgrad
Odds: 
1.20 @ Tippmixpro

Az odavágón kisebb meglepetésre a Zalgiris 2-1-re legyőzte a Ludogorec együttesét, vagyis a bolgár bajnoknak nyernie kell szerdán, ha ott akar lenni a következő körben. Papíron ez így is lesz, hiszen a razgradi csapat sokkal minőségibb, ráadásul európai kupaspecialistának is mondható. A legutóbbi négy idényből ugyanis háromszor is bejutott valamely nemzetközi kupa csoportkörébe, tavaly például az Arsenal és a PSG mögött a harmadik helyen végzett a BL-ben, tavasszal pedig az EL-ben folytathatta.

A litvánok egyik legjobb támadója, Darvydas Sernas, az odavágó 94. percében második sárga lapja miatt a kiállítás sorsára jutott, így pedig roppant nehéz visszavágó vár a csapatra. Ha kijön a felek közti tényleges tudásbeli különbség, akkor a Ludogorec akár több góllal is jobbnak bizonyulhat a visszavágón, de ne felejtsük el, hogy a bolgár bajnoknak az 1-0-s eredmény is elég az üdvösséghez.

[2528028] 2017-07-19 20:00:00 PFC Ludogorets Razgrad - Zalgiris Vilniusx;
hatharom.com
Dudelange-APOEL Nicosia APOEL Nicosia vagy döntetlen
Rosenborg-Dundalk Rosenborg
Ludogorec Razgrad-VMFD Zalgiris Ludogorec Razgrad
@2.11
Fogadási határidő: 07.19. 18:00