Sportfogadás

Három BL-meccsbe fektetünk a hét elején

A Salzburg, az APOEL és a Rijeka találkozójára fogadunk kedden és szerdán. Az odds bő háromszoros.

A Rijekának nem okozhat gondot a walesi bajnok. - Fotó: facebook.com/nk.rijeka

Hibernians-Salzburg
Tipp: Salzburg -1 (európai hendikep)
Odds:
1.50 @ Tippmixpro

Sokadig nekifutásra megpróbálkozik a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutni a Salzburg együttese. Az osztrák csapat a második selejtezőkörben egy kellemes ellenfelet, a máltai bajnokot, vagyis a Hibernians gárdáját kapta. Ecsetelnünk sem kell, hogy mekkora a felek közt a különbség, hiszen, amíg a vendégek profik, addig a hazaiak félig amatőrök. Az osztrákok ráadásul kiválóan hangoltak a keddi meccsre, hiszen a főpróbájukon a belga bajnok Anderlecht együttesét győzték le 4-1-re.

Mindezek után szerintünk már az első meccsen kijön a felek közti differencia, s az osztrákok magabiztosan, legalább két góllal legyőzik a máltai együttest.

[2528049] 2017-07-11 20:30:00 Hibernians - Salzburgx;

APOEL Nicosia-Dudelange
Tipp: APOEL Nicosia -1 (európai hendikep)
Odds:
 1.45 @ Tippmixpro

Az előző meccshez hasonlóan ebben a párharcban is osztálynyi különbség van. Az APOEL az utóbbi években igen szép eredményeket ért el, hiszen az elmúlt nyolc szezonban háromszor a BL-, háromszor pedig az EL-csoportkörébe jutott be. A ciprusiakat pedig a pénz is felveheti, hiszen például nyáron Mario Beent tudták kispadjukra megszerezni. Ezzel szemben a luxemburgiakat nem lehet teljes egészében profi csapatnak nevezni, ráadásul a nemzetközi kupaporondon szinte mindig az első ellenféllel szemben elvéreznek.

Úgy véljük, hogy az együttesek közti igen komoly különbség az odavágón is kijön, avagy az APOEL hazai pályán minimum két találattal felülmúlja luxemburgi ellenfelét.

[2528025] 2017-07-12 19:00:00 APOEL Nicosia - Dudelangex;

Rijeka-TNS
Tipp: Hazai csapat góljainak száma - 3+
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

A Rijeka együttese az elmúlt szezonban megtörte a Dinamo Zágráb egyeduralmát Horvátországban, és első ízben lett bajnok. Matjaz Kek csapata szeretné megmutatni, hogy a BL-ben is helye van, s a rijekai csapat céljának a csoportkört jelölte meg. Erre minden esélye megvan egyébiránt a kék-fehéreknek, de legalábbis a második selejtező kört vélhetően könnyedén átvészelik, hiszen a félig amatőr TNS együttesével csatáznak. A walesieknek az első körben a teljes amatőr gibraltári bajnokkal is meggyűlt a bajuk, így vérmes reményeik a keddi, horvátországi ütközeten sem lehetnek, vélhetően már annak is örülnének, ha kiadós verés nélkül megúsznák. Azonban ez nem biztos, hogy összejön, hiszen a felkészülési találkozókon a Rijeka a TNS-nél jóval acélosabb gárdákat - Celje, Astra, Lokomotív Moszkva - is elintézte.

Ezeket, illetve a borítékolhatóan pokoli hangulatot követően szerintünk a Rijeka legalább háromszor betalál az odavágón, s már az első fordulóban lerendezi a párharcot.

[2528048] 2017-07-11 20:45:00 Rijeka - TNSx;
hatharom.com
Hibernians-Salzburg Salzburg -1 (európai hendikep)
APOEL Nicosia-Dudelange APOEL Nicosia -1 (európai hendikep)
Rijeka-TNS Hazai csapat góljainak száma - 3+
@3.26
Fogadási határidő: 20:30