Heti műsor

A héten kialakul a BL- és az EL-döntő párosítása!

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Ronaldóék fél lábbal már a döntőben vannak.

A hét eseményei

A hétvégén már a 31. fordulót rendezik az NB I-ben, amikor is olyan mérkőzések kerülnek terítékre, mint például a Ferencváros-Debrecen vagy az Újpest-Videoton összecsapás. A két rangadó mellett Diósgyőr-Mezőkövesd, Haladás-Vasas, Honvéd-MTK és Paks-Gyirmót meccseket tartanak a hétvégén.

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2295582] 2017-05-13 18:00:00 Ferencváros - Debrecenx;

A Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában az elődöntők visszavágóit rendezik a héten. A BL-ben a Juventus kétgólos előnyből fogadja a Monacót (H: 1.60 D: 3.80 V: 5.20), míg a Real Madrid háromgólos fórral utazik városi riválisához, az Atlético Madridhoz (H: 2.65 D: 3.40 V: 2.45). Az EL-ben a Lyon 1-4-ről várja az Ajaxot (H: 1.65 D: 4.00 V: 4.50), míg a Manchester United egygólos előnyből fogadja a Celta Vigót (H: 1.55 D: 4.00 V: 5.40).

Angliában hétfőn a Chelsea-Middlesbrough (H: 1.15 D: 7.00 V: 1.50) mérkőzéssel zárul a 36. forduló. Hétközben a Southampton-Arsenal meccset pótolják, míg hétvégén pedig már az utolsó előtti játéknap következik, amikor is a West Bromwich-Chelsea, a Manchester City-Leicester, a Stoke-Arsenal, a West Ham-Liverpool és a forduló rangadójára, a Tottenham-Manchester United derbire lesz érdemes odafigyelni.

Németországban is az utolsó előtti játéknapot tartják, s a csapatok egységesen, szombaton 15:30-kor lépnek pályára. Gulácsi Péterék a már bajnok Bayern Münchent fogadják, Dárdai Pálék a Darmstadthoz utaznak, Szalai Ádámék a Werder Bremen otthonában vizitálnak, míg a Dortmund az Augsburg vendége lesz.

Spanyolországban a nagyok közül az Atlético Madrid a Betishez, a Barcelona a Las Palmashoz utazik, míg a Real Madrid a Sevillát fogadja a La Liga utolsó előtti körében.

Olaszországban a 36. játéknap következik, amikor is többek közt Roma-Juventus derbit rendeznek. A nagyok közül a Napoli a Torinóhoz, a Milan az Atalantához, a Lazio a Fiorentinához utazik, míg az Inter a Sassuolót fogadja. Nagy Ádám Bolognája a Pescarát, Sallai Roland és Balogh Norbert nevével fémjelzett Palermo pedig a Genoát látja vendégül.

[2490503] 2017-05-10 20:45:00 Atlético Madrid - Real Madridx;

A topligás találkozókkal, illetve a nemzetközi kupameccsekkel a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra lesz érdemes fogadni, illetve az NB II-re, ahol vasárnap többek közt Soroksár-Balmazújváros rangadót rendeznek.

Férfi kézilabda kirakatcsapataink ezúttal bajnoki mérkőzéseket játszanak, szintúgy, mint a női sztáregyütteseink. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben megkezdődik a rájátszás, az NHL-ben és az NBA-ben folytatódik a play off, a darts Premier League-ben már a tizenötödik kör jön csütörtökön, míg a vízilabda OB I-ben pedig folytatódik a bajnoki finálé.

Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!