Heti műsor

Magyar BL-győzelmet ünnepelhetünk a héten

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Kedden madridi derbi vár ránk a BL-ben.

A hét eseményei

Szombaton már a 30. fordulót rendezik az NB I-ben, amikor is olyan mérkőzések kerülnek terítékre, mint például az örökrangadó, vagyis az MTK-Ferencváros összecsapás. A két fővárosi csapat csatározása mellett Debrecen-Újpest, Gyirmót-Diósgyőr, Mezőkövesd-Honvéd, Vasas-Paks és Videoton-Haladás meccseket tartanak a hétvégén.

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2295578] 2017-05-06 20:30:00 MTK - Ferencvárosx;

A Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában már az elődöntőket rendezik a héten. A BL-ben kedden a madridi derbit, vagyis a Real Madrid-Atlético Madrid (H: 1.80 D: 3.50 V: 4.15) meccset, míg szerdán a Monaco-Juventus (H: 3.00 D: 3.30 V: 2.25) párharcot tartják. Az EL-ben szerdán az Ajax és a Lyon (H: 2.35 D: 3.35 V: 2.80), míg csütörtökön a Celta Vigo és a Manchester United (H: 3.00 D: 3.20 V: 2.30) feszül egymásnak.

Angliában hétfőn a Watford-Liverpool (H: 5.50 D: 3.90 V: 1.55) mérkőzéssel zárul a 35. forduló. A 36. játéknapot pedig az előttünk álló hétvégén rendezik, amikor is a Manchester City-Crystal Palace, a Liverpool-Southampton és forduló rangadójára, az Arsenal-Manchester United összecsapásra lesz érdemes oda figyelni.

Németországban magyaros derbit rendeznek szombaton, hiszen Dárdai Pálék Gulácsi Péteréket fogadják, vagyis a Leipzig Berlinbe látogat. Szalai Ádámékra, avagy a Hoffenheimre nem vár könnyű menet, a TSG a Dortmund otthonában vizitál, míg a Bayern München a Darmstadtot fogadja.

Spanyolországban a nagyok közül az Altético Madrid az Eibart, míg a Barcelona a Villarrealt fogadja a 36. fordulóban. A Real Madrid pedig a Granadába utazik, vagyis gyakorlatilag mind a három nagymenőre megoldható feladat vár szombaton.

Olaszországban a 35. játéknapot rendezik szombaton és vasárnap, amikor például torinói városi rangadót tartanak, hiszen a Juventus a Torinót fogadja. A Napoli a Cagliarit, a Lazio pedig a Sampdoriát fektetheti két vállra hazai pályán, míg az Inter a Genoa otthonában győzhet. A vasárnapi rangadón a Roma a Milan otthonában vizitál, ahol a vendégek az esélyesebbek. Sallai Roland és Balogh Norbert nevével fémjelzett Palermo a Chievo otthonába látogat, míg Nagy Ádám csapata, vagyis a Bologna az Empolihoz utazik a hétvégén.

[2490501] 2017-05-02 20:45:00 Real Madrid - Atlético Madridx;

A topligás találkozókkal, illetve a nemzetközi kupameccsekkel a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra lesz érdemes fogadni, illetve az NB II-re, ahol dupla fordulót rendeznek, szerdán a Puskás Akadémia-Nyíregyháza, míg vasárnap a Nyíregyháza-Kisvárda megyei rangadó viszi a prímet. Férfi kézilabda-válogatottunk Eb-selejtező páros meccset vív Dániával, szerdán itthon, szombaton idegenben lépnek pályára fiaink. A nőknél pedig a hétvégén rendezendő budapesti, Bajnokok Ligája négyesdöntőre lesz érdemes odafigyelni, amelyen a Győr is szerepel, az ETO szombaton a Buducsnoszt ellen elődöntőzik. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben a középszakasz, az NHL-ben és az NBA-ben a rájátszás folytatódik, míg a darts Premier League-ben már a tizennegyedik kör jön csütörtökön, a vízilabda OB I-ben pedig megkezdődik a bajnoki finálé.

Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!