TipPics

Nagyot hibáztak a magyar bukik, csúnyán rá is faragtak

Jól járt aki böngészgette a hatharom.com fórumát csütörtökön, szerkesztőnk ugyanis nagyon erős tippet osztott meg az olvasókkal. Hogy nem viccelt, azt egy combos szelvénnyel is bizonyította.

A Bajnokok Ligája negyeddöntői után csütörtökön az Európa Ligában is folytatódtak az egyenes kiesés küzdelmei. Bár ritkán fordul elő, hogy a Tippmixen jobb fogadási opciókat, erősebb szorzókat lehet találni a netes irodákhoz képest, ezúttal ez volt a helyzet, a magyar bukik hibájára pedig Tomihmv hívta fel a figyelmet a hatharom.com fórumában.

Szerkesztőnk azt szúrta ki, hogy a Lyon - Besiktas meccsen beragadt a lapok számára kínált határ és miközben a nemzetközi fogadóirodáknál 4,5-5,5 volt a line, addig a Tippmixen maradt a 3,5-es vonal.

Egy ilyen piacon ez az eltérés komoly esélyt jelent a fogadók számára, az pedig különösen jól jött a tipp szempontjából, hogy a meccset csak több, mint 30 perc késéssel tudták elkezdeni, miután a török drukkerek hatalmas balhét csaptak a stadionban. A felfokozott hangulat meg is hozta az eredményét, a fordulatokban gazdag meccsen végül 7 sárga lap villant, ami tükörsima zöld tippet jelentett.

Ha Neked is vannak csodás nyertes szelvényeid, ne habozz, töltsd fel a TipPics-rendszerbe és oszd meg másokkal sikereidet!