Lóverseny

Több, mint 150 milliót bukott egy bukhatatlannak hitt tippen

  • Cesc18

Veszélyes üzem a lóversenyfogadás, ezt egy játékos is megtapasztalta, aki könnyű pénzhez akart jutni, de csúnya vége lett.

Javában zajlik a Cheltenham Festival, ami az év egyik legnagyobb lóverseny ünnepe. Természetesen minden a fogadások körül forog, és természetesen meglepetésekből sem volt hiány az eddigi napokban. 

A legnagyobb szenzációt Douvan betlije okozta, aki veretlenül - 13 futamban állt eddig rajthoz és mindet megnyerte - érkezett Cheltenhamba, és akit így toronymagas favoritnak tartottak a győzelemre. Senki el nem tudta képzelni, hogy le lehet őt győzni, ennek megfelelően csupán 1.20-1.25 körül fizettek rá a bukmékerek, ami ezen a szintén viszonylag ritkán fordul elő, tényleg csak olyan lovakra adnak ennyire alacsony oddsot, aki kiemelkedik a mezőnyből. 

Egy fogadó úgy vélte, hogy könnyű 100 ezer fonthoz juthat, ha megfogadja, így 500 ezer fontot kockáztatva (nagyjából 177 millió forint) megtette tétjét Douvan győzelmére. 

Óriási meglepetésre azonban Willie Mullins csodalova csak a hetedik helyen kocogott át a célvonalon, és gyakorlatilag versenyben sem volt a győzelemért. 

A futam befutója:

A versenyt Special Tiara nyerte, akire 10.00 feletti oddson lehetett fogadni.