Sportfogadás

Foci, kézi- és kosárlabda meccsekkel nyernénk - hétvégi magyar tippek

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza. A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Tatabánya-Kolding
Tipp:Kolding +2,5
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

A Tatabánya együttese fáradni látszik, a csapat úgy tűnik, hogy nem bírja a heti két mérkőzést, amire jó példa a gárda szerdai meccse, amikor is hazai pályán meglepetésre mindössze döntetlenre volt jó a Komló ellen. Szombaton a Kolding együttesét fogadja a kék-fehér csapat, amely európai szinten is magas játékerőt képvisel, a dánok játékoskerete tele van jobbnál jobb játékosokkal, a szakmai munkáért pedig az a Carlos Ortega felel, aki korábban évekig volt a Veszprém edzője, vagyis jól ismeri a Bányászt. Ezt követően szerintünk a Kolding a mérkőzés esélyese, de még +2,5-ös hendikeppel is korrekt oddsot kapunk a dánokra, így erre az opcióra fogadunk.

MTK-Paks
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:
 1.50 @ Tippmixpro

A héten már írtunk arról, hogy az MTK-nál milyen változások törtétek a téli szünetben, aminek köszönhetően a fővárosiak igen gólgazdag meccseket vívnak tavasszal. Nos, úgy tűnik, hogy Pakson is történt valami, hiszen az elmúlt héten a zöld-fehérek egy ötöst (!) gurítottak a Mezőkövesdnek. Noha perpillanat mindkét együttes a veszélyzóna felett van, a felek még mindig a kiesés elkerüléséért küzdenek, vagyis győzelmi kényszerben lépnek pályára a hétvégén. Ilyen előjelek után pedig nem lenne meglepő, ha legalább két gólt hozna az MTK és a Paks összecsapása.

Alba Fehérvár-Kaposvár
Tipp: Alba Fehérvár
Odds:
 1.18 @ Tippmixpro

Az Alba Fehérvár perpillanat a legjobb magyar csapatnak számít, két hete megnyerte a Magyar Kupát, vezeti az NB I-et, hazai pályán pedig kiválóan teljesítenek Branislav Dzunicék. A Kaposvár gyengébb játékerőt képvisel, mint a Fejér megyei alakulat, ráadásul a somogyiaknak nem úgy megy idegenben, mint otthoni környezetükben. A felek őszi, kaposvári meccsét roppant simán, 16 ponttal nyerte meg az Alba, míg a gárdák utolsó három székesfehérvári meccsén rendre hazai siker született. Mindezek után nem kérdés, hogy kire fogadunk szombaton.

hatharom.com
Tatabánya-Kolding Kolding +2,5
MTK-Paks Több, mint 1,5 gól
Alba Fehérvár-Kaposvár Alba Fehérvár
@2.30