Sportfogadás

A Leicester és a MU meccsére is fogadunk - PL-tippek

Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a hétvégére, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Manchester United-Bournemouth
Tipp: Manchester United -1 (európai hendikep)
Odds:
1.65 @ Tippmixpro

Az elmúlt héten a Manchester United az idei szezonban már a második trófeáját nyerte, hiszen a Szuperkupa után a Ligakupát is behúzta. A csapatnál így természetesen jó a hangulat, de egyébként sem lehet panasz mostanság José Mourinhóék formájára, a Vörös Ördögök ugyanis a legutóbbi hat tétmeccsüket zsinórban behúzták, úgy, hogy az utolsó három bajnokijukon még csak gólt sem kaptak. Ezzel szemben a Bournemouth kiábrándítóan teljesít az utóbbi hetekben, zsinórban nyolc nyeretlen meccsnél jár a gárda, legutóbb 2016 utolsó napján tudtak győzni a déliek.

Minőségi különbség van a felek közt, ráadásul a Vörös Ördögök legutóbb két góllal győzték le az Old Traffordon a Bournemouth együttesét. A csapatok jelenlegi formáját figyelembe véve pedig ezúttal is nagy esély van a hendikepes manchesteri sikerre.

[2252444] 2017-03-04 13:30:00 Manchester United - Bournemouthx;

Swansea-Burnley
Tipp: Swansea
Odds:
 1.95 @ Tippmixpro

Noha a Burnley hét ponttal többet gyűjtött, mint a Swansea, mégis a walesiek várják jobb passzból a szombati ütközetet. A Hattyúk ugyanis az utolsó öt meccsükből hármat megnyertek, pedig roppant nehéz volt a sorsolásuk, hiszen a Liverpoolnál, a Manchester Citynél és a Chelsea-nél is vizitáltak, míg a Southampton és a Leicester együtteseit fogadták, ráadásul a vesztes meccseiken is egyszer beköszöntek. A Burnley viszont megindult a lejtőn, az utolsó négy találkozóján nem tudott nyerni, az ötödosztályú Lincoln ellen hazai pályán esett ki az FA Kupából, arról nem is beszélve, hogy a csapat tele van sérültekkel és eltiltottakkal, továbbá házon kívül pocsék mutatókkal bír a bordó-kék társaság.

Összességében a Swansea sokkal jobb formában van, hazai pályán játszhat, úgy, hogy közel a teljes keretére számíthat Paul Clement, vagyis nagy esély van az újabb walesi sikerre. Ezt a statisztikák is alátámasztják, ugyanis a fekete-fehérek a legutóbbi három bajnokijukat megnyerték a Burnley ellen.

[2252447] 2017-03-04 16:00:00 Swansea - Burnleyx;

Leicester-Hull City
Tipp: Leicester
Odds: 
1.80 @ Tippmixpro

Nos, ha lehet hinni a pletykáknak, és a játékosok buktatták meg Claudio Ranierit, akkor mostantól beindul a Rókák szekere. Erre jó példa a csapat hétfői sikere a Liverpool ellen, hiszen a City jó játékkal 3-1-re győzte le a Vörösöket. A Hull viszont hazai pályán nem bírt legutóbb a Burnleyvel, a Tigrisek egyébként is kisebb gödörben vannak, ráadásul a legutóbbi hírek szerint 13 (!) játékos is kimaradhat a vendégeknél.

A hazaiak tehát óriási ziccer előtt állnak, hiszen egy riválissal szemben győzhetnek, ami a végelszámoláskor nagyon sokat nyomhat a latba. Mivel csak Molla Wagué marad ki a Leicesterből, úgy véljük, hogy a Rókák nagy esélyük van arra, hogy behúzzák hétvégi találkozójukat.

[2252442] 2017-03-04 16:00:00 Leicester - Hull Cityx;
hatharom.com
Manchester United-Bournemouth Manchester United -1 (európai hendikep)
Swansea-Burnley Swansea
Leicester-Hull City Leicester
@5.79