Szerencsejáték-ipar

Sporttörténelmi pillanat - már CrossFitre is fogadhatunk

Az egyik külföldi bukméker a világon elsőként kínál oddsokat egy CrossFit eseményre.

Az alig másfél évtizedes történetével a CrossFit egy viszonylag új sportágnak számít, amely tulajdonképpen egy több gyakorlatból álló fitness rendszer. Többségében természetesen a fizikai erőnlét szükséges a műveléséhez, ám a sportolók szerint a lelki tényezők is elhanyagolhatatlan szerepet játszanak abban, hogy valaki sikeres legyen. A sportágat egyre komolyabban és egyre többen művelik, így nem csoda, hogy már a fogadóirodák is komolyan veszik.

Fotó: Reebok

2017 eleje ugyanis mérföldkő a sportág és a szerencsejáték-ipar történetében, az E-sportot is elsőként a kínálatba felvevő "kék-narancssárga" bukméker ugyanis lehetővé teszi a jövőben, hogy a fogadók a CrossFit legnagyobb eseményeire is pénzt tehessenek.

"Irodánk mindig is híres volt arról, hogy élen jár az innovációk területén, így a hatalmas ütemben növekedő és nagyon népszerű CrossFit is felkerült sportágaink közé. Kíváncsian várjuk a fogadók érdeklődését és mi magunk is értékes tapasztalatokkal gazdagszunk majd" - nyilatkozta a bukméker szóvivője.

Az iroda első két szorzója a 2017-es CrossFit Games-re jött ki, ahol a férfiaknál Matthew Fraser, a hölgyeknél pedig az elmúlt két kiírás győztese, Katrin Davidsdottir a favorit.