Sportfogadás

Az Egerrel és az MTK-Honvéd meccsel kaszálnánk - hétvégi magyar tippek

Új sorozatot indított a hatharom.com: oldalunk szerkesztői és tippmesterei a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeiből állítanak össze egy kombit.

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza. A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Eger-Barceloneta
Tipp: Eger vagy döntetlen
Odds:
1.32 @ Tippmixpro

Nem hibázhat az Eger, ha ott akar lenni a budapesti Final Sixben. Köszönhetően annak, hogy a hevesiek bő egy héttel ezelőtt 10-6-ra kaptak ki Barcelonában, s lépéshátrányba kerültek a továbbjutás szempontjából nem csak a katalánokkal, hanem a Jug Dubrovnikkal szemben. Nem lesz egyszerű feladat a szombati az egriek számára, de hazai medencében bárkit el tudnak kapni, a Barcelonetának pedig házon kívül nem megy, a Hannover otthonában meglepetésre csak döntetlent játszottak a katalánok.

Összességében tehát úgy véljük, hogy az Eger minimum egy pontot szerez majd szombaton, de az sem lenne meglepő, ha mind a három egységet otthon tartaná Dabrowski Norbert legénysége.

MTK-Honvéd
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds:
 1.40 @ Tippmixpro

Az MTK pocsékul teljesített az őszi szezonban, a kék-fehérek kiesőként várják a tavaszi folytatást. Ennek meglett az eredménye, Teodoru Vasziliszt Tamási Zsolt váltotta a kispadon, akivel az edzőmeccsek alatt már el kezdte rugdosni a gólokat az MTK. A Honvéd jól muzsikált 2016-ban - csak rosszabb gólkülönbsége miatt második a tabellán -, s a Ferencváros elleni Magyar Kupa mérkőzésen is jól teljesített, a vörös-feketék közel álltak a bravúrhoz. Mivel mindkét csapat győzelmi kényszerben lép pályára, így nagy esély van a gólokra, amit a felek őszi meccse is alátámaszt, amely ütközet öt találatot hozott.

hatharom.com
Eger-Barceloneta Eger vagy döntetlen
MTK-Honvéd Több, mint 1,5 gól
@1.85