Heti műsor

A Chelsea komoly lépést tehet a bajnoki cím felé a héten

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A Chelsea komoly lépést tehet a bajnoki cím felé a héten.

A hét eseményei

Angliában dupla fordulót rendeznek ezen a héten a Premier League-ben. Hét közben az Arsenal-Watford (H: 1.20 D: 6.00 V: 12.50), a West Ham-Manchester City (H: 5.50 D: 3.95 V: 1.55), a Manchester United-Hull City (H: 1.15 D: 7.50 V: 13.00) és a játéknap rangadójára, a Liverpool-Chelsea (H: 2.45 D: 3.15 V: 2.80) találkozójára lesz érdemes odafigyelni. Hétvégén pedig olyan mérkőzések kerülnek terítékre, mint a Leicester-Manchester United, a Manchester City-Swansea, a Hull City-Liverpool és a várva várt londoni rangadó, a Chelsea-Arsenal derbi. Ha pedig ezen mérkőzések kedvezően alakulnak a Kékek számára, akkor szinte borítékolható, hogy idén már csak elbukni tudják a bajnokságot.

Németországban a 19. forduló következik, amikor is a Bayern München a Scahlkét látja vendégül, míg a Dortmund rangadót vív Gulácsi Péterék csapatával a Signal Iduna Parkban. Dárdai Pál Herthája az Ingolstadtot, míg Szalai Ádám Hoffenheimje a Mainzot fogadja.

Spanyolországban a Királyi Kupában már az elődöntők első mérkőzésére kerül sor, szerdán jön a gigarangadó, vagyis az Atlético Madrid-Barcelona (H: 2.75 D: 3.10 V: 2.35), míg csütörtökön a Celta Vigo és az Alavés (H: 1.65 D: 3.35 V: 5.00) csap össze. Hétvégén pedig már a La Ligára fókuszálunk, amikor is a Barcelona az Athlético Bilbaót fogadja, az Atlético Madrid a Leganesszel, míg a Real Madrid a Celta Vigóval csap össze.

Olaszországban a hét elején a Coppa Italia küzdelmeire lesz érdemes figyelni, ugyanis jön a két utolsó negyeddöntő! Kedden az Inter a Laziót (H: 1.95 D: 3.20 V: 3.40) fogadja, míg szerdán a Roma-Cesena (H: 1.16 D: 6.25 V: 11.50) meccset rendezik. A Serie A-ban Nagy Ádámék a Napolit fogadják, míg a többi magyar nevével fémjelzett Palermo a Crotone-val találkozik Szicíliában. A nagyok közül a Milan a Sampdoriát látja vendégül, a Lazio a Pescarához látogat, míg a forduló rangadóján a Juventus és az Inter csap össze Torinóban.

[2252410] 2017-01-31 21:00:00 Liverpool - Chelseax;

A topligás találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi topligás találkozóra, lesz érdemes fogadni. Férfi kézilabda kirakatcsapataink is folytatják saját pontvadászatukat, a Szeged a Mezőkövesdet fogadja az NB I-ben, míg a Veszprém a Metalurg Szkopjét látja vendégül a SEHA Ligában. A női Bajnokok Ligájában a Győr az Esbjerg otthonában vizitál, míg a Ferencvároshoz a Thuringer utazik. A magyar férfi kosárlabda NB I-ben, az Euroligában, és az NBA-ben is újabb fordulókat rendeznek. A tojáslabda szerelmesei sem unatkozhatnak majd, hiszen jön az utolsó mérkőzés, vagyis a Super Bowl! Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!