Sportfogadás

Naná, hogy tippeltünk az év első PL-fordulójára!

Lássuk, hogy az év első Premier League fordulójából mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket az év első Premier League fordulójára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Middlesbrough-Leicester
Tipp: Leicester vagy döntetlen
Odds:
1.44 @ Tippmixpro

Hosszú idő után ismét nyert a Leicester, a regnáló bajnok szombaton hazai pályán győzte le a jó passzban lévő West Ham gárdáját. Hétfőn pedig újabb pontot, pontokat szerezhetnek a Rókák, hiszen a Middlesbrough nincs igazán formában. Hiába vezetett a 84. percig az Old Traffordon az újonc, két perc alatt kapott két gólt a piros-fehér együttes, így pedig pont nélkül zárták a 2016-os esztendőt. A hazaiaknál ráadásul Viktor Fischer mellett már Antonio Barragánra sem számíthat Aítor Karanka, míg a vendégeknél továbbra is csak az eltiltott Jamie Vardy marad ki. A felek stílusából kiindulva nem várhatunk gólzáport, vagyis a fentiek után a Leicester minimum egy pontra jó lehet a Riverside Stadionban.

[2252376] 2017-01-02 13:30:00 Middlesbrough - Leicesterx;

Sunderland-Liverpool
Tipp: Liverpool
Odds:
 1.30 @ Tippmixpro

Két ellentétes formában lévő együttes találkozik a Stadium of Lightban hétfő délután. A Sunderland újfent pocsék formában van, Szilveszter napján például megalázó vereséget szenvedett az újonc Burnley otthonában. Ezzel szemben a Liverpoolnak nagyon megy manapság, szombaton a Manchester Cityt győzte le. David Moyesnak tíz játékosát is nélkülöznie kell a hét elején, vagyis minden jel arra mutat, hogy a Liverpool zsinórban negyedjére is legyőzi idegenben a Sunderland alakulatát.

[2252378] 2017-01-02 16:00:00 Sunderland - Liverpoolx;

West Bromwich-Hull City
Tipp: West Bromwich
Odds: 
1.70 @ Tippmixpro

Jó formában van a West Bromwich együttese, hiszen az utolsó kilenc meccséből csak hármat veszített el - azon ütközetein pedig éllovasokkal Arsenal, Chelsea, Manchester United találkozott -, a hozható találkozókat pedig kíméletlenül behúzta, szombaton pedig speciel bravúrt vitt véghez, hiszen a Southampton otthonában tudott nyerni. Ezzel szemben a Hull, igaz, hogy pontot szerzett az Everton ellen még pénteken, de a Tigrisek egyre mélyebb gödörben vannak, hiszen immáron nyolc forduló óta nem tudtak nyerni a bajnokságban. Ráadásul amíg a hazaiknál csak Saido Berahino marad ki maximum, addig a vendégeknél heten is maródiak. Mindezek után pedig egyértelmű, hogy a birminghami alakulat a mérkőzés esélyese.

[2252380] 2017-01-02 16:00:00 West Bromwich Albion - Hull Cityx;
hatharom.com
Middlesbrough-Leicester Leicester vagy döntetlen
Sunderland-Liverpool Liverpool
West Bromwich-Hull City West Bromwich
@3.18

Kattints a képre a játékhoz!1