Heti műsor

Már csak az angolokban bízhatunk

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Liverpool-Manchester City meccsel búcsúzik a 2016-os esztendő.

A hét eseményei

Az év utolsó hetében a topligák közül már csak a Premier League játékosai lépnek pályára. Ám ők kétszer is a héten, s méghozzá igen nagy rangadókat vívnak.

A Boxing Day-n, vagyis december 26-án megrendezésre kerül az Arsenal-West Brom (H: 1.30 D: 5.00 V: 9.00), a Chelsea-Bournemouth (H: 1.35 D: 4.65 V: 8.00), a Manchester United-Sunderland (H: 1.23 D: 5.00 V: 9.00) vagy a Hull City-Manchester City (H: 8.00 D: 5.00 V: 1.32) találkozó, míg kedden Liverpool-Stoke (H: 1.30 D: 5.00 V: 9.00), szerdán pedig Southampton-Tottenham (H: 2.75 D: 3.10 V: 2.55) meccseket tartanak az angol élvonalban.

Természetesen a hétvégén is, vagyis szilveszter és újév napján is kergetik a labdát a futballisták, amikor is Chelsea-Stoke, Manchester United-Middlesbrough, Liverpool-Manchester City, Watford-Tottenham és Arsenal-Crystal Palace mérkőzésekre lesz érdemes odafigyelni.

[2252367] 2016-12-31 18:30:00 Liverpool - Manchester Cityx;

Az angol bajnoki találkozókkal a hét folyamán bővebben is foglalkozik majd a hatharom.com, így aki velünk tart, az semmiről sem marad le!

Amire még érdemes figyelni

Fociból a fentebb nem említett többi Premier League találkozóra, továbbá a skót, a török és a belga élvonalbeli, illetve az alacsonyabb osztályú angol mérkőzésekre lesz érdemes fogadni. A női kézilabda NB I-ben beindul a nagyüzem, 30-án teljes fordulót rendeznek, amikor is a Győr-Érd rangadó viszi a prímet. Az Euroligában és az NBA-ben is újabb fordulókat rendeznek, továbbá a tojáslabda szerelmesei sem unatkozhatnak majd, hiszen vasárnap komplett fordulót rendeznek, míg a darts világbajnokságon a végjátékhoz érünk. Az előttünk álló hét napban sem maradunk tehát események nélkül, bőven lesz mire fogadni, szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!