Átigazolás

Pikáns igazolásra készül a Real Madrid

A Blancók a városi rivális korábbi játékosát szereznék meg, míg Wenger már kinézte Özilék utódját.

Axel Witselt európai topcsapatok hada látná a soraiban, ám a belga középpályás sorra utasítja el a kérőket és a Juventus megkeresésére mond majd igent. Korábban Witselt mindkét milánói gárda szerette volna szerződtetni, ám ő maradt Szentpétervárott.

Ha valóban távozik a nyáron Alexis Sánchez vagy Mesut Özil az Arsenaltól, az Ágyúsok Marco Reus személyében gondolják az azonnali pótlást. Mint ismert, a chilei és a német támadó szerződése is lejár 2018 nyarán.

A Real Madrid tárgyalásokat kezeményezett kezdeményezett Thibaut Courtois-val, a Chelsea belga hálóőrével a madridi Radio Onda Cero értesülései szerint. A spanyol sztárcsapat már a nyáron szerette volna megszerezni David de Geát, ám a MU nem engedte a válogatott portását és úgy tűnik, Zidane-ék nem számolnak Keylor Navasszal állandó kapusként.  Courtois visszatérése Hispániába azért is különösen pikáns lenne, hiszen korábban ő a városi rivális Atlético Madrid kapuját védte.

A Crystal Palace szombaton bejelentette, hogy két év fél éves szerződést kötött Sam Allardyce-szal. A 62 éves szakember legutóbb az angol válogatott kispadján ült, ám miután vesztegetési botrányba keveredett, szeptemberben felállították a nemzeti válogatott éléről.

Sajtóhírek szerint a spanyol bajnokság bukdácsoló Valencia a télen 14 millió eurós ajánlatot kíván tenni a Manchester Unitednek az argentin Marcos Rojóért. Bár a dél-amerikai nincs partvonalon az Old Traffordon, a spanyolok arra számítanak, hogy Victor Lindelof megszerzése után José Mourinho hajlandó megválni Rojóért.

Diego Simeone a spanyol Marcának adott nyilatkozatában elismerte, hogy megpróbálják megszerezni a Chelsea-től Diego Costát. Cholo azonban hozzátette: a londoniak 180 millió fontot akarnak a spanyol válogatott támadóért, amit viszont az Atlético Madrid nem akar komolyan venni.