Sportfogadás

Tízből nyolcan ezzel akarnak pénzt keresni

  • ivan

A Spanyol Kupa csütörtöki mérkőzésén a Real Sociedad a másodosztályú Valladolid vendége lesz.

Csütörtökön túl sok mérkőzést nem rendeznek az európai topfutballban, éppen ezért választott egy spanyol kupameccset a nap találkozójának a    . A magyar bukmékerek által közölt adatok szerint a három esélybe beérkező fogadások 85%-a vendég Sociedad sikerét várja, míg a tétek mindössze 2%-át (!) helyezték el a hazai kimenetelre.

Azért a Valladolid nem az ismeretlen, "falusi" csapat, amely egy kupameccsen ne tenné oda magát, ennek ellenére ezúttal úgy véljük, hogy igaza lesz a többségnek és a Sociedad behúzza ezt a meccset.

Kezdjük azzal, hogy a hazaiak elég gyenge formában vannak, mindössze 14. helyen állnak a Segunda B-ben, a 16 meccsen rúgott 14 góljuk pedig rávilágít a csapat gyenge pontjára. Ezzel szemben a Sociedad remekel az utóbbi hetekben, a Barcelona elleni döntetlent megelőzően négy bajnokiját is behúzta zsinórban. Formák alapján tehát 0-1.

Erősíthetik a tippet az előzetes csapathírek is. A Valladolid Twitter-csatornája szerint a csütörtöki találkozón meglehetősen tartalékos lesz a hazai gárda kezdője. Paco Herrera tervezett csapata: Pau 0/0, Markel 1/0, Igor 8/1, Alex 10/0 vagy Guitian 11/0, Angel 5/0 , Anuar 0/0 , Luismi 4/0, Jordan 10/1, Villar 11/2, Marcos 6/0.

Ezzel szemben a Sociedadnál bajnoki kezdőcsapatot várnak Spanyolországban, miután a tréner Eusebio a legjobbjait ígérte a pályára, mondván a "kupa a mi bajnokságunk". Szóval a csapatfelállások alapján már 0-2.

Miután a Real Sociedad a jelenben alapjaiban erősebb klubnak számít a Valladolidnál, így a fenti két tényezővel megerősítve hajlunk a vendégsikerre. Amennyiben a baszkok tudják szállítani az elmúlt hetekben mutatott lelkes és dinamikus játékukat, megfelelő hozzáállással futnak ki a pályára, úgy könnyű pénzkereseti forrást jelenthetnek a fogadók számára.

hatharom.com
Real Sociedad nyer
@1.70
[2396467] 2016-12-01 20:00:00 Valladolid - Real Sociedadx;