Sportfogadás

Erre a hétre is dukál egy tuti szelvény!

  • varin

Norvég, angol és magyar tipp is szerepel a hétvége legbiztosabb kombiján.

Remekül sikerült a "tuti kombi" újjáélesztése, a múlt héten egy szép kis 1.97-es szorzót kaptunk el. Ezen a héten egy picit merészebb lesz a szelvény, de reméljük, ismételten kizöldül.

Videoton-Gyirmót - 1 @1.35

A Vasas elleni pontszerzést követően immáron győznie kell a Videotonnak, ha nem akarják, hogy három-négy pontra ellépjen tőlük a Ferencváros és esetleg még többre a Vasas. A piros-kékek nincsenek kirobbanó formában, az utolsó öt meccsből csupán kettőt nyertek meg, ám sorra érkeztek a rangadók, míg a Gyirmót ellen kötelező lenne a siker. Urbányi István csapata éppen jókor érkezik Felcsútra, a sárga-kékek három mérkőzés óta nem tudtak pontot sem szerezni, hozható mérkőzéseket buktak el. A Vidi augusztusban 4-0-ra nyert Gyirmóton és vélhetően ezúttal sem adják 2-3 gólos különbségnél alább Lazovicsék.

Stabaek-Start - 1 @1.40

Mr.blonde kollégával a fórumban kitárgyaltuk már a norvég első osztály utolsó fordulójának esélyeit, a Rosenborg-Bodö és a Stabaek-Start meccsek is érdekesnek ígérkeznek. Ami biztos: ha a Stabaek nem nyer, biztosan kiesik, győzelemmel viszont szinte biztosan bennmaradnak. Ellenfelük a már régen kiesett Start lesz, amely idegenben igencsak ritkán szerzett pontot. Májusban a Stabaek 5-0-ra nyert a Start pályáján, tavaly pedig 3-2-re verték a kristiansandi gárdát. Nem sokat tudok a norvég ligáról, de ez a meccs nagyon-nagyon egyesre áll.

Manchester City-Middlesbrough - 1 @1.20

A végére pedig egy kis angol bajnoki. A Middlesbrough-t ugyan én nagyon sokszor dicsértem, kedvelem őket, jó keretük van, remélem, kivívják a bennmaradást. Nem is szerepelnek eddig rosszul, utolsó bajnokijukat megnyerték a Bournemouth ellen. Az Etihad Stadionban azért más lesz a leányka fekvése, a Barcelonát is kétvállra fektető City nem hiszem, hogy most szándékozik visszaesni a kútba, amiből épp kimásztak.

Varin kombija hétvégére
Mérkőzés Tipp Odds
Videoton-Gyirmót 1 TippmixPro @1.35
Stabaek-Start 1 TippmixPro @1.40
Manchester City-Middlesbrough 1 TippmixPro @1.20
Odds: 2.27