Tipp

Ez a hétvége legtutibb kombija?

  • varin

Megpróbáltam összeállítani az előttünk álló hétvége legtutibb kombiját. Az alapot ezúttal a Serie A adta.

Egy, az előző szezonban elkezdett hagyományt szeretnék néha-néha feleleveníteni. A tuti kombi-rovatba elsősorban kisebb szorzójú, simábbnak ígérkező mérkőzéseket választok ki, függetlenül a szerkesztőségi hétvégi kombitól, amelyre ezúttal is számíthattok szombat délelőtt. A kombik természetesen minden esetben felkerülnek a Protipp-be is, így eredményességük nyomon követhető lesz. Ahogyan mindig, ezúttal is várom/várjuk az épületes megjegyzéseket, ötleteket, "ellenkombikat", még tutibb tippeket. Lássuk a hétvégi menüt!

Juventus-Napoli - 1x @1.18

Ritka, hogy a Napoli ellen tippelek, félelmetes csatártriójuk van még Milik és Gabbiadini nélkül is. A Juve azonban egy teljesen más szint, Olaszországban érinthetetlen, Európa egyik legjobb csapata szerintem. Ezúttal a nápolyi gárdának szurkolói nélkül kell megbirkóznia a legyőzhetetlen gigásszal és bizony évtizedes csoda lenne, ha megtréfálnák Sarriék ellenfelüket. Az elmúlt negyed évszázadban mindössze egyszer, 2009-ben nyert a Napoli Torinóban bajnokin, így egy kis biztosítás mellett ezúttal is a hazaiak győzelmére tippelek.

Milan-Pescara - 1 @1.43

Kétségkívül bátor dolog két olasz meccset kiválasztani, ahogyan a Milan nyeretése sem képezhette az elmúlt években egy tuti kombi alapját. Ezúttal is a legrázósabb mérkőzés a piros-feketéké lesz, ám az időben érkező kijózaníti genovai pofont győzelem követi majd. Montelláék ellenfele az a Pescara lesz, amely egyetlen egy győzelmet aratott eddig, azt is a zöld asztal mellett, Antonio Ragusa jogosulatlan játéka miatt. Ezen kívül idegenben egyetlen pontra futotta, a mérkőzést kilenc emberrel befejező Genoa ellen. Nagy veréseket ugyan nem kapott az újonc, de azért az tisztán látszik, hogy a Crotonéval egyetemben nem tartoznak a Serie A-szintű csapatok közé.

Watford-Hull City - 1x @1.17

Nagyon szépen összeszedte magát a Watford, szeptember eleje óta 3-2-1 a mérlegük, hazai pályán legyőzték a Manchester Unitedet is. Nem lehet azt mondani rájuk, hogy top10-es csapat, de az látszik, hogy Mazzarri jó munkát végez, így a bennmaradás problémamentesnek ígérkezik. Szombat délután a Hull City látogat majd hozzájuk, amelyet a szakértők többsége a leggyengébb PL-csapatnak titulált az idény előtt és bár az első két fordulóban szerzett hat ponttal mindenkit megleptek a Tigrisek, azóta helyükre kerültek a dolgok. A 0-1-6-os forma még akkor is kétségbeejtő, ha a sorsolásuk igencsak mostoha volt. Vajmi kevés esélyt látok rá, hogy éppen a Watfordtól csennek el ismét három pontot.

Varin kombija hétvégére
Mérkőzés Tipp Odds
Juventus-Napoli 1x TippmixPro @1.18
Milan-Pescara 1 TippmixPro @1.43
Watford-Hull City 1x TippmixPro @1.17
Odds: 1.97