NB II

Paprikás a hangulat az ősz rangadója előtt - Mátyus távozhat, ha nem verik a Puskást

A Nyíregyháza jó mély gödörbe került, ha pedig ebből nem kecmeregnek ki hamar, személyi változások következhetnek.

Hatalmas rangadóra kerül sor hétvégén az NB II-ben, a feljutásra két legesélyesebb csapat egymás ellen játszik. A Nyíregyháza és a Puskás Akadémia derbijén két igencsak gyenge formában lévő gárda találkozik, hiszen a Szpari egy, a felcsútiak pedig öt pontot szereztek az elmúlt négy fordulóban. Úgy tűnik, Szabolcsban megelégelték a rossz szériát.

Nyíregyháza#hun-nyiregyhaza#5

"Elégedetlen vagyok az eddig nyújtott teljesítménnyel, és ezt el is mondtam a keret tagjainak. Számomra a Szpari nagyon fontos, ahhoz pedig, hogy elérjük célunkat, sokkal több kell. Ezért a következő két bajnoki mérkőzésre szóló ultimátumot kapott a csapat, amennyiben nem nyeri meg a találkozókat, személyi következményei lesznek. Ez vonatkozik mind a stábra, mind a játékosokra" - öntött tiszta vizet a pohárba Révész Attila klubelnök.

A tavaly még NB III-as csapatnál egyértelmű volt már a szezon elején a célkitűzés, fel kell jutnia a Nyíregyházának. Ennek szellemében érkeztek az elmúlt hónapokban olyan ismeretebb játékosok, mint Tisza Tibor, Rudolf Gergely, Máté Péter, Heffler Norbert és Dvorschák Gábor. A vezetőedző, Mátyus János állása tehát úgy tűnik, veszélyben van, ám a 41 éves tréner tudja, mit kell tennie, ha a dolgok tényleg rosszul alakulnak.

"Játékosként átéltem már ilyet, csak azt ígérhetem, hogy az utolsó leheletemig küzdeni fogok azért, hogy ennek a rossz sorozatnak vége legyen. Minden erőmmel azon leszek, hogy felkészítsem a csapatot egy sikeres hétvégi rangadóra, amelyen a mezőny legerősebb csapata, a Puskás Akadémia lesz az ellenfél. Amennyiben pedig a csapat nem nyeri meg a következő két találkozót, tudom, mi a kötelességem".

A szombati, Puskás elleni rangadót követően sem lesz könnyű dolga a Szparinak, Mátéék a második helyen álló Kisvárdához látogatnak. Az NB II kiegyensúlyozottságára jellemző, hogy a     által a bajnoki aranyra legesélyesebbnek tartott felcsúti gárda is 3-szoros, míg a Szparira 5.50-ért lehet pénzt tenni.

Ki nyeri az NB II-t?
   
Puskás Akadémia 3.00
Nyíregyháza 5.50
Békéscsaba 5.50
Kisvárda 5.50
Balmazújváros 5.50
ZTE 10.00
[2294277] 2016-10-22 13:00:00 Nyíregyháza - Puskás Akadémiax;

 

 

2016-10-22;9117
211147