Sportfogadás

Ez lesz a hétvége bukhatatlan tippsora?

Három alacsony szorzós mérkőzést választottunk ki, amely megalapozhatja a hétvégi profitunkat.

Szokásunkhoz híven szombat délelőtt publikáljuk a szerkesztők és tippmesterek által előállított hétvégi kombit, ám most úgy gondoltuk, "előétel" gyanánt felszolgálunk egy olyan hármas kötést is, amely bár nem bír nagy szorzóval, igen nehéz elképzelni, hogy bármelyik ponton is elbukik.

Manchester United-Stoke City - @1.28
Habár a Vörös Ördögök nem nyújtottak meggyőző teljesítményt a Zorya ellen Európa Liga-meccsen, a Leicesiter Cityt múlt hétvégén hihetetlenül simán ütötték ki. Jó volt látni Pogbáék játékát, az első félidőben örömfutballt bemutatva rúgtak egy négyest a bajnokcsapatnak. Az Old Traffordra ráadásul most az a Stoke City látogat, amely  hat meccs alatt két döntetlent ért el csupán és gólt is csak négyet rúgott. A Unitednek ráadásul évek óta mindig összejön a győzelem a Stoke ellen hazai pályán, ami látva a két fél mostani formáját, ezúttal is gond nélkül jöhet.

Real Madrid-Eibar - @1.11

Eddig háromszor találkozott egymással a Real Madrid és az Eibar a Bernabeúban, sorrendben: 2-0, 3-0, 4-0. Két bajnoki botlás után Cristiano Ronaldóéknak kötelező myerniük a kiscsapat ellen, különben átadják vezető pozíciójukat és akár három-négy helyet is visszaesnek a La Ligában. A vendégek idén nem muzsikálnak rosszul, ám idegenben a három nyerhető mérkőzésükön (Deportivo, Granada, Málaga) csak három egységet szereztek.

Bayern München-Köln - @1.16

Kölnben egyelőre maximálisan elégedettek lehetnek, Modestééknek remek évük van. Persze eddig az ellenfeleik sem voltak a legacélosabbak, hiszen a Darmstadt, a Freiburg, a Leipzig és a hullagyenge Schalke sem tudta legyőzni a Kecskéseket. Szép-szép a Köln eddigi formája, ám az Allianz Arénában már ez kevés lesz. A Bayern mindössze egyetlen gólt kapott a Bundesligában, az idei négy müncheni tétmeccsét 17-1-gyel hozta le, így bár veretlen csapatok esnek egymásnak szombat délután, itt is csak a győzelem aránya lehet kérdéses.

A hatharom.com hétvégi tuti kombija
Manchester United + Real Madrid + Bayern München
TippmixPro @1.65