Bundesliga

Dárdai 34-szeres szorzójú tippet adott

  • hatharom.com

A Hertha BSC magyar vezetőedzője szerint a Bundesliga következő idényét nem a Bayern München nyeri. És nem is a Borussia Dortmund.

A 40 éves Dárdai Pál gőzerővel készül csapatával az előttünk álló idényre, a magyar szakember pedig csütörtökön már a nemzetközi kupában vezetheti győzelemre a Herthát. Bár az Európa Liga egy szép kihívás a berliniek számára, természetesen a német bajnokság a prioritás a klub számára. 

A Bundesliga kapcsán a német Bild arról kérdezte meg Dárdai Pált, hogy véleménye szerint ki nyeri a bajnokság soron következő kiírását. Dárdai válaszával sokakat meglepett, ugyanis nem a favoritnak tartott Bayern Münchent várja az első helyre. "A Bayer Leverkusen fog nyerni, és ez komoly. Nagyon veszélyes csapatról van szó, gyors játékosokkal és egy remek edzővel" - fogalmazott a szakember.  Robert Schmidt együttese tavaly a harmadik helyen végzett a német első osztályban, 18 ponttal lemaradva a bajnok Bayern München mögött.

A bajorok a nyáron edzőt váltottak, hiszen Pep Guardiola helyett az olasz Carlo Ancelotti vette át a gárda irányítását. A bukmékerek szerint a müncheniek megvédik majd a címüket, míg az első számú kihívó ebben az évben is a Borussia Dortmund lehet. Dárdai tippje, miszerint a Bayer Leverkusen nyeri a bajnokságot, a külföldi fogadóirodáknál 34-szeres pénzt fizet jelenleg. 

Oddsok a német bajnokra 2016/17
Bayern München 1.12
Borussia Dortmund 8.00
Bayer Leverkusen 34.00
210225