Bulvár

Te milliárdosan is maradnál vízvezetékszerelő?

  • Javi Moreno

Egy brit család 14 millió eurót nyert a lottón, ám eszük ágában sincs otthagyni munkájukat.

Egyre gyakrabban hallani olyan történeteket, melyek arról szólnak, hogy a lottónyertesek nem adják fel korábbi munkájukat, folytatják azt, noha a pénzre már semmi szükségük. Egyébként ez is szokott lenni a lottótanácsadók egyik első tippje, mely szerint ha valaki hatalmas vagyonra tesz szert hirtelen, akkor bölcs döntés, ha megőrzi munkáját, hiszen addig sem költi feleslegesen a pénzt. Erre egy remek példa a Doherty család, ahol az apának esze ágában sincs felhagyni 33 éve űzött munkájával.

"Szeretem, amit csinálok, 33 éve vízvezetékszerelő vagyok és lojális az ügyfelekhez. Dolgoztam tegnap is és dolgozom ma is, hiába nyertük meg a lottót" - mondta Mr. Doherty.

A Nemzeti Lottón 14 millió 671 ezer fontot nyerő házaspár természetesen először el sem hitte, mekkora szerencse érte őket. "Az iPadem ott hevert az ágyon, én pedig unalmamban úgy döntöttem, megnézem a számokat. Amikor az első három szám stimmelt, már örültem, hiszen tudtam, nyertem 25 fontot. Aztán jött a negyedik, majd az ötödik... Végül amikor megláttam, hogy a hatodik is passzol, elkezdtem sikoltozni, földre vetettem magam és vonaglottam, teljesen sokkolt" - mondta a feleség.

"Éppen munkában voltam, amikor hívott az asszony. Hazasiettem, majd együtt felhívtuk a lottóügynökséget. Az volt életünk leghosszabb egy órája, amíg vártuk, hogy visszajelezzenek, tényleg nyertünk" - mondta John.

Mint azt a házaspár elmondta, hatalmas Forma1-fanatikusok, így reményeik szerint meglátogatnak néhány futamot. A 20 éves gyerekük számára vesznek egy új házat, míg a 11 éves kislány csupán egy aranyhalat kért.