EURO 2016

Háromszoros pénzt ér a köpködős, Böde még többet

A kedd esti Eb-debütálásunk vészesen közeleg, így mindenképp érdemes megvizsgálni a fogadási lehetőségeket.

Negyvennégy éve várunk erre a napra, hogy Magyarországot végre ismét Európa legjobb válogatottjai között láthassuk. Bernd Storck legjobbjai Ausztria ellen kezdik meg a - remélhetőleg minél hosszabb - Eb-menetelést. A sógorok elleni találkozóra számtalan fogadási opciót kínál a   , amelyek igen remek szorzóval kecsegtetnek.

1x2

A legalapabb lehetőségünk nyilván a háromesélyes fogadás. A mérkőzés győztesének megtippelése talán nem tűnik nehéz feladatnak, a selejtezőket 9-1-0-s mérleggel letudó osztrákok sajnos egyértelmű favoritok ellenünk. A felkészülési időszakban azonban vereséget szenvedtek Hollandiától, Törökországtól és Svájctól is. A magyar csapat a három felkészülési mérkőzése alatt nem tudott nyerni, igaz, erős ellenfelekkel játszottak Bödéék, így nem érheti szó a ház elejét, amiért csak egy-egy iksz jött össze Afrika legjobbja és az Eb-t remek játékkal kezdő horvátok ellen.

Tippünk
Ausztria nyeri a mérkőzést @1.70

Gólok száma

Az osztrákok remek védőmunkával hozták le a selejtezőket, mindössze öt gólt kapva. Azonban 2016-ban már minden meccsen beszedtek legalább egyet, még Albániával és Máltával szemben is kapituláltak. A magyar válogatott erőssége valóban nem a góllövés, de a miénknél erősebb csapatok ellen is képes volt olykor igencsak kreatív támadójátékra a Storck-csapat. Görögországban hármat lőttünk, Norvégia ellen remekül kontráztunk, a horvátoknak is betaláltunk - így joggal bízhatunk benne, hogy sikerül majd gólt rúgni annak a válogatottnak, amelynek Málta és Albánia is tudott.

Tippünk
Mindkét csapat szerez gólt @2.05

Gólszerző

Már a csapatbeharangozónk során is megemlítettük, hogy ha valakire figyelni kell, az bizony Marko Arnautovic. A tipikusan eltékozolt tehetségnek tartott, balhés támadó legutóbb egy köpéssel vétette észre magát Hollandia ellen, amelyből eleddig nem lett eltiltás, így a 27 éves játékos ellenünk minden bizonnyal pályára léphet. Ez baj, ugyanis a balszélső kitűnő szezont zárt a Stoke Cityben, piaci értéke már a tízmilliót verdesi, a hírek pedig arról szólnak, hamarosan búcsút is inthet a városnak.

A magyar csapatból Priskin Tamás és Szalai Ádám góljára fogadhatunk a legkisebb szorzóval, noha az szinte biztosra vehető, hogy csupán egyikük rohamozza majd Robert Almer kapuját. Aki viszont bizonyosan kezdő lesz, az Dzsudzsák Balázs, akire a 4-szeres odds egyáltalán nem tűnik rossz opciónak. Ha viszont a csodafegyvernek tartott Böde kezd, mindenképpen Danit favorizáljuk, 4.50-szeres oddsért.

Tippünk
Marko Arnautovic szerez gólt @3.00
Dzsudzsák Balázs szerez gólt @4.00

Speciális fogadás

Népszerű eredmény volt a 2-1 az osztrákoknál mostanság, ennyire verték Máltát, Albániát és ennyire kaptak ki Svájctól, valamint Törökországtól. A két csapat utolsó mérkőzése is 2-1-re végződött, igaz, akkor mi nyertünk ilyen arányban. A bukiknál a legnépszerűbb eredmény az 1-0-s osztrák siker, majd az 1-1 és a 2-0. Mi azonban a 2-1-et látjuk a legvalószínűbbnek, méghozzá úgy, hogy betalál majd Arnautovic, Janko, melyre Dzsudzsák Balázs válaszol.

Tippünk
Ausztria 2-1-re nyer @8.00

Statisztikai fogadás

Az idei Európa-bajnokságon egyelőre csak kapufából van sok, de se sok gól, se sok piros lap, se sok sárga lap nem volt és kiállítás is csak egy. Ami a sarokrúgásokat illeti, az eddig lejátszott hét mérkőzésen csak egyszer volt tíznél több szöglet - vagyis a statisztikai átlag alatt vagyunk -, míg az osztrákok utolsó négy meccsén mindig megállt a számláló maximum tíznél. Mi több, a magyar sem egy nagy pontrúgó nemzet, a felkészülési meccseinken rendre tíz alatt végeztek a felek - így logikus gondolat lehet a mostani találkozóra is ráfogni ezt a tippet.

Tippünk
Kevesebb, mint 10,5 szöglet @1.65

A     kínálatában további lehetőségeink is vannak, ha a mérkőzés minden apró mozzanatára van valami sejtésünk. Véleményünk szerint Ausztria 2-0-ra húz majd el, így mi szerezhetjük a mérkőzés utolsó gólját 2.80-ért, míg a 2-1-es eredményből logikusan következik, hogy nem lesz mindkét félidőben kevesebb, mint 1,5 gól - 1.65-ért.

A legbátrabb tippünk a mérkőzésre talán a félidő és a végeredmény pontos megtippelése. Ha hinni lehet a hatharom.com varázsgömbének, akkor a félidőben még csak 1-0-ra vezetnek majd a sógorok, méghozzá Janko lesz az első gól szerzője. Ha a félidőben valóban 1-0 lesz és a vége 2-1, akkor 27-szeres pénzt húzunk be a magyar állami bukmékertől.

Egyéb fogadási opciók
   
Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a találkozót?
Igen: 1.95 Nem: 1.70
Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a találkozót?
Igen: 3.90 Nem: 1.20
Lesz kiállítás?
Igen: 4.05 Nem: 1.16
Sárga lapok száma
3,5 felett: 1.50 3,5 alatt: 2.05
4,5 felett: 1.90 4,5 alatt: 1.70
Lesz 11-es?
Igen: 3.25 Nem: 1.25

Kövessétek oldalunkat a magyar mérkőzések napján reggeltől estig, a beharangozók mellett ugyanis friss információkat, friss oddsokat és érdekességeket olvashattok élő hírfolyamunkban!

[2148258] 2016-06-14 18:00:00 Ausztria - Magyarországx;