Copa América

Ötszörös oddsért csapunk le a brazil gólvadászra

Coutinho hármat vágott Haitinek, az odds azonban még igen kecsegtető a gólkirályi címére.

Az első meccses botlás után egy laza hetest vágott Haitinek Brazília válogatottja a Copa Américán. A gólfesztiválból három góllal vette ki a részét Philippe Coutinho, aki a tartalékos brazil keret okán kulcsszerepet kapott Dunga szövetségi kapitánytól. A mindkét mérkőzést végigjátszó liverpooli sztár akár a torna gólkirályi címét is elcsenheti, amire jól fizet a halványzöld iroda.

Coutinho mögött két góllal áll honfitársa, Renato Augusto, a kolumbiai James Rodríguez és a panamai Blas Pérez. Utóbbi játékost nyilvánvalóan kihúzhatjuk a listából, így kevés kandidált maradt a címre.

Ki lesz a torna gólkirálya?
Coutinho 5.00
Lionel Messi 7.00
James Rodríguez 9.00
Gonzalo Higuaín 10.00
Sergio Agüero 14.00

Az utóbbi években 5-6 gól szükségeltetett a gólkirályi címhez, tavaly azonban elég volt négy Guerrerótól és Vargastól. Idén Brazília nem a legerősebb keretével érkezett a tornára, ám a sorsolásuk viszonylag barátságos. Ha sikerrel veszik a következő csoportmeccset is Peru ellen, akkor a negyeddöntőben az Egyesült Államok vagy Paraguay következhet. A következő kör sem reménytelen, az elődöntőben ugyanis Mexikó, esetleg Chile lehet az ellenfél.

A 5-szörös odds tehát nem tűnik rossznak úgy, hogy Coutinho vezet egy találattal riválisai előtt. Érdekesség, hogy a fogadóirodáknál a második számú favorit Lionel Messi, aki még pályára sem lépett a tornán, igaz, Argentína egy meccsel kevesebbet is játszott.

hatharom.com-tipp: Philippe Coutinho lesz a Copa gólkirálya
Odds: 5.00
Egyenlő számú gólok esetén a "Dead Heat" szabály lép érvénybe