Copa América

Sztárját vesztette a brazil válogatott

Kaká sérülés miatt nem lehet ott a tornán, helyére egy otthon futballozó játékos került a 23-as keretbe.

Igencsak foghíjas kerettel vág neki Dunga brazil válogatottja a szombat hajnalban rajtoló Copa Américának. Neymar, Thiago Silva és David Luiz után ugyanis most egy újabb csillag, Kaká is kidőlt, így helyére a szövetségi kapitány Gansót hívta be a Sao Pauolóból.

Brazília Copa-kerete
Kapusok: Alisson (Internacional), Diego Alves (Valencia), Ederson (Benfica)
Védők: Daniel Alves (Barcelona), Fabinho (Monaco), Filipe Luis (Atlético Madrid), Douglas Santos (Atletico Mineiro), Miranda (Inter), Gil (Santung Luneng), Marquinhos (Paris SG), Rodrigo Caio (Sao Paulo)
Középpályások: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Elias (Corinthians), Casemiro (Real Madrid), Rafinha (Barcelona), Renato Augusto (Kuoan), Philippe Coutinho (Liverpool), Lucas Lima (Santos), Willian (Chelsea)
Támadók: Ganso (Sao Paulo), Hulk (Zenit), Ricardo Oliveira (Santos), Gabriel (Santos)

A 34 éves támadó nemrég lett behívva a 23 fős keretbe, ő lett volna hivatott pótolni a sérült Douglas Costát, ám mint azt a brazil szövetség bejelentette, Kakára hosszabb pihenő vár izomsérüls miatt. "Rosszul érezte magát az egyik edzésen, úgyhogy vizsgálatoknak vetettük alá. Húsz napig nem is edzhet, így ki kellett tennünk a keretből. Ganso klubjával már egyeztettünk, amennyiben átemgy a vizsgálatokon, ő pótolja majd az Orlando City játékosát" - nyilatkozta a válogatott technikai igazgatója.

Brazília a B-jelű kvartettben Ecuadorral, Peruval és Haitivel csap össze. A Selecao végső győzelmére jelenleg 5.50-es oddson fogadhatunk a    -n.

197170
[2156785] 2016-06-05 04:00:00 Brazília - Ecuadorx;