Sportfogadás

Könnyed kombival készültünk a hétvégére

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Elina Szvitolina-Ana Ivanovics
Tipp: Ivanovics
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Ana Ivanovicsnak nincs kiugróan jó esztendeje, sőt... De ennek ellenére őt tartjuk esélyesebbnek Szvitolinával szemben, az ok pedig a nőknél egyáltalán nem elhanyagolható egymás elleni mérleg. A szerb és az ukrán lány hétszer játszottak eddig egymás ellen, mindössze egyetlen szett lett Szvitolináé, a többiben még 4-5 játékig is alig jutott el az ukrán lány. Salakon három meccsen 19 játékot nyert Szvitolina, ráadásul az elmúlt két esztendőben egyaránt a szerb szépség jelentette számára a végállomást a Garroson. Szvitolina meggyőző játékkal verte Townsendet és Cirsteát is a tornán, de úgy vélem, Ivanovics sok lesz már neki.

Rosenborg-Molde
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 
1.60 @ Tippmixpro

Óriási rangadót rendeznek a norvég élvonalban, hiszen az első helyezett Rosenborg, a második pozícióban tanyázó Molde együttesét fogadja. Noha még csak 12. forduló ment le a bajnokságból, ha a Molde kikap szombaton, akkor a Rosenborg olyan előnyre tehet szert, ami sorsdöntő lehet a bajnoki cím szempontjából. Azonban véleményünk szerint bármilyen eredmény benne van a mérkőzésben, hiszen mindkét csapat jó formának örvend. Mindezek után jó esély van arra, hogy mind a hazaiak, mind a vendégek betaláljanak.

[2147787] 2016-05-28 18:00:00 Rosenborg - Moldex;

Pauline Parmentier-Bacsinszky Timea
Tipp: Bacsinszky
Odds: 
1.20 @ Tippmixpro

A tavaly óriási meglepetésre elődöntőt játszó Bacsinszky Timea ezúttal is jó formában érkezett Párizsba, ahol szeretné megismételni a 2015-ös nagy menetelését. Soler-Espinozát különösebb gond nélkül verte, majd Eugenie Bouchard ellen kicsit megszenvedett, de összességében a továbbjutása nem forgott veszélyben. Pauline Parmentier sem okozhat gondot számára. Hazai pálya ide, hazai pálya oda, a francia lány gyengébb képességű teniszező, nem is fiatal már, hogy ne tudjuk mire számítsunk tőle. Megoldotta az eddigi két megoldható feladatot, Bacsinszky már túl nagy falat lesz számára.

A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 11:00 Tenisz Szvitolina-Ivanovics Szvitolina 1.60 @ TippmixPro
Szombat, 18:00 INFO Labdarúgás Rosenborg-Molde Mindkét csapat szerez gólt 1.60 @ TippmixPro
Szombat, 11:00 Tenisz Pauline Parmentier-Bacsinszky Timea Bacsinszky 1.20 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 3.07