Sportfogadás

Újabb hétvégi "muszájkombival" próbálkozunk

  • varin

Angliában az utolsó fordulókat rendezik, ez pedig megkönnyítheti a tippelést.

Múlt héten tartották magukat az esélyesek az általam kigondolt forgatókönyvhöz, így egész jó kis oddsot sikerült behúznunk. Remélhetőleg ezen a héten sem hibáznak azok, akik nem hibázhatnak.

Aston Villa-Newcastle
Tipp: Newcastle @1.56

Utolsó szalmaszálai után kapkod a Newcastle United, amely utolsó négy meccsén nyolc pontot szerzett. Rafa Benítezék a Pool és a City ellen is megcsíptek egy ikszet, így joggal reménykednek, hogy Birminghamben is nyerni tudnak. A kiesett Villának a szép búcsúra sincs sok esélye, a zsinórban elszenvedett tizenegy vereség után jön a tizenkettedik.

Oxford-Wycombe
Tipp: Oxford @1.30

Az angol negyedosztályban (League 2) járunk, jön az utolsó forduló. Az Oxford United csak egy győzelemmel lehet biztos a feljutásban, míg a Wycombe már a playoff-álmait sem szövögetheti. A vendégek ennek fényében hét meccse nyeretlenek, idegenben pedig február 9-én nyertek utoljára, akkor is a sima kieső Dagenham ellen. Innen már nem hibázik az Oxford.

Doncaster-Burton
Tipp: Döntetlen vagy Burton @1.18

Ezúttal a League 1 a terep, ahol a Burton Albion három ponttal vezet a Walsall előtt a második, még feljutást érő pozíció előtt. Mivel a riválisnak nyerhető meccse van hátra és a Burton gólkülönbsége csupán hárommal jobb, egy vereséggel akár le is csúszhatnának a harmadik helyre. Ennek érdekében pedig egy pontot szerezniük kell a gyakorlatilag már kiesett Doncaster Rovers otthonában.

Angol kombi a    -n
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
Szombat 16:00 Oxford-Wycombe Wanderers Oxford 1.30
Szombat 16:00 Aston Villa-Newcastle Newcastle 1.56
Vasárnap 13:30 Doncaster-Burton Albion X2 1.18
3-as kötés - odds: 2.39