Protipp

Nagyot szólt varin Vb-selejtezős kombija

A Protipp történetének legnagyobb nyerőjét könyvelhette el tippmesterünk az elmúlt héten.

Megkésve bár, de jelentkezünk szokásos Protipp-összesítőnkkel, amelyben az előző heti tippeket vesszük górcső alá. És bizony van is okunk örülni, hiszen soha korábban nem könyvelhettünk el olyan szelvényt, amely több, mint 10 egység profitot hozott volna. Az elmúlt héten azonban gyönyörű kombik jöttek be tippmestereinktől.

A prímet varin Vb-selejtezős szelvénye vitte, melyet cikk formájában el is olvashattatok oldalunkon, de nem csak varin, hanem Tomihmv és Cipolla is óriási nyerő szelvényt rakott össze, aminek eredménye, hogy az előző héten adták fel tippmestereink a Protipp történetének három legnagyobb nyerő szelvényét!

A legnagyobb pluszban így az elmúlt héten varin végzett, aki +13.65 egységet hozott, de Cipolla +4.54 és Cesc18 +4.46 egysége is remek teljesítmény.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!