Premier League

Nyer egyáltalán még meccset a Villa?

Igen jó oddson fogadhatunk arra, hogy a szinte már kiesett birminghami csapat megreked három bajnoki sikernél.

Totális katasztrófa az Aston Villa idei szezonja, a bennmaradást jelentő 17. hely 12 pontra van, a csapatnak nincs edzője, a szurkolók már lemondtak a Premier League-ről. A csapat hetek óta tesz magasról a mérkőzésekre, vélhetően a játékosok nagy része már gyakorlatilag máshol futballozik. Az idén mindössze három bajnokit behúzó birminghamiek esetében az egyik nagy kérdés az maradt, nyernek-e még idén egyáltalán meccset.

Az Aston Villa hátralévő mérkőzései
32. forduló Chelsea
33. Bournemouth
34. @Manchester United
35. Southampton
36. @Watford
37. Newcastle United
38. @Arsenal

A különböző bukik más-más oddsot kínálnak erre a lehetőségre, érdekesség, hogy az egyik angol buki 2.20-at ad az under 3.5 győzelemre, míg egy másik 2.75-öt, itt sincs tehát egyetértés. Ha megnézzük a Agbonlahorék sorsolását, azt látjuk, hogy reális esélyük nyerni hazai apályán a Bournemouth, a Southampton és a Newcastle ellen lehet. Ez a két bajnoki egyébként valóban lehetőség egy apró szépségtapasz megszerzésére, hiszen a Bournemouth bennmaradása már biztos, míg a Newcastle könnyen lehet, hogy az utolsó előtti fordulóban már szintén kiesettként lép pályára a Villa Parkban.

Nyer még bajnokit az Aston Villa?
Igen - 1.40 Nem - 2.75

Az Aston Villa története során először esik ki a Premier League-ből, ráadásul úgy, hogy négy csapaténál is magasabb a Transfermarkt alapján taksált piaci értékük.

184314