Sportfogadás

Kőkemény kombival készülünk karácsonyra

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Newcastle-Aston Villa
Tipp: Newcastle
Odds:
1.95 @ Tippmixpro

Noha a Newcastle együttesében gyakorlatilag a fél játékoskeret kidőlt sérülés miatt, a Szarkák most lendültek csak igazán formába, hiszen Steve McClaren fiai előbb a Liverpool, majd a Tottenham együttesét győzték le, avagy két nagyvadat ejtettek el egy hét leforgása alatt. A csapat pedig tovább folytathatja menetelését, hiszen szombaton a bajnokság sereghajtóját, a leggyengébb formában lévő Aston Villa együttesét látják vendégül. A birminghami alakulatnak abszolúte nem megy manapság, a bordó-kékek az első fordulót követően nem tudtak bajnokit nyerni, pedig azóta 15 forduló telt el. A csapatot az edzőváltás sem mozdította el a gödörből, ráadásul a sérültek száma is egyre jobban nő a vendégeknél. Mindezek után véleményünk szerint a Newcastle minden nehézség nélkül megnyerheti szombati bajnokiját, és egy lépcsőfokkal ismét feljebb léphet a tabellán.

[1988874] 2015-12-19 18:30:00 Newcastle United - Aston Villax;

Internazionale-Lazio
Tipp: Internazionale
Odds: 
1.70 @ Tippmixpro

Az Internél minden csodaszép és kék az ég, Rómában azonban esőfelhők árnyékolják be az Olimpiai Stadiont. A Sasok szurkolói nem győznek tüntetni a csapat ellen, apróbb siker, hogy legalább a kupában összejött nekik a továbbjutás. Kloséék idén mindössze három (!) pontot gyűjtöttek a bajnokságban idegenben, azt is a 6. fordulóban, az utolsó helyezett Verona ellen. Ezzel szemben az Inter hibázni sem tud, hazai pályán nyolcból hat meccsüket is megnyerték. Néhány éve ez egy nagy rangadó lett volna, de most a két csapat között ég és föld a különbség, sima hazai kell legyen.

[2060590] 2015-12-20 20:45:00 Inter - Laziox;

Mönchengladbach-Darmstadt
Tipp: Mönchengladbach
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

A Gladbach kisebb hullámvölgybe került, hiszen utóbbi 3 meccsén 13 gólt kapott, de most az utolsó idei felvonáson megkapták az esélyt a javításra, hiszen a gyenge Darmstadt ellen játszanak. A vendégek a jó kezdés után komoly bajban és meglepődnénk ha jövő májusban ne kéne legalább osztályozózniuk. Hiába volt könnyű sorsolásuk mostanság, legutóbbi 5 meccsen csak 5 pontot szereztek, múlt héten meg Dárdai Paliék adtak nekik egy 4-est idegenben. A Gladbachnak nagyon kéne ez a 3 pont, hogy jó helyzetből várja a folytatást és ezt vélhetően meg is szerzik.

[2002238] 2015-12-20 17:30:00 Mönchengladbach - Darmstadtx;
A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 18:30 INFO Labdarúgás Newcastle-Aston Villa Newcastle 1.95 @ TippmixPro
Vasárnap, 20:45 INFO Labdarúgás Internazionale-Lazio Internazionale 1.70 @ TippmixPro
Vasárnap, 17:30 INFO Labdarúgás Mönchengladbach-Darmstadt Mönchengladbach 1.45 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 4,81