Tippjáték

Még nem késő harcba szállni a tabletekért!

Kevés játékos végzett pluszban az első játéknapon, így még bárki megnyerheti az 5 Galaxy tablet egyikét!

Nem múlt el meglepetések nélkül a Bajnokok Ligája keddi játéknapja, hiszen a Galatasaray hazai pályán nem bírt az Asztanával, a Sevilla legyőzte a Juventust, de többen a City-Gladbach meccsen is inkább az x2-t favorizálták. Érdekesség, hogy a Galata döntetlenjét 13% találta el, a Sevilla sikerét 15%, de még az Atlético Madrid csoportgyőzelmet jelentő sikerét is csak 35%, itt ugyanis a slágereredmény a döntetlen volt. Ekképpen felhasználóinknak még 40%-a sem végzett pluszban az első játéknapon, ami lehetőséget biztosít az új játékosok számára is, hogy akár egyetlen nyertes tippel megnyerjék az 5 Galaxy tablet egyikét.

A játék feléhez érve az élmezőny igencsak szoros, jelenleg dulldules nicknevű userünk vezet 1078 ponttal, de még az 50. helyen álló felhasználónak is 1030 pontja van.

Részeredmény

Érdemes tehát a második játéknapra is regisztrálni és tippeket feladni, hiszen az első öt helyezett kerül díjazásra. Hogy vajon mik lesznek a szerdai mérkőzések végeredményei, arról ötletünk sincs, mindenesetre kedden csak egy döntetlen született, így nem elképzelhetetlen, hogy ma sorozatban jönnek majd a remik.

Az alábbi felületen az 1X2 kimenetek egyikének beikszelésével lehet csatlakozni a játékhoz. Egészen a mérkőzések kezdetéig lehet tippelni, az oddsok pedig folyamatosan frissülnek, így aki magasabb szorzón küldi be a nyertes tippjét, nagyobb eséllyel száll harcba a tabletekért. Tippelésre fel!

ingyen-tippjatek-ot-samsung-galaxy-tabletert
2015-12-09;42