Sportfogadás

Ezúttal ezzel a szelvénnyel szállunk harcba a hétvégén

  • hatharom.com

Lássuk, ezen a hétvégén tippmestereink és szerkesztőink mely tippeket érzik a legerősebbnek!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői erre a hétvégére is összeállították szelvényüket, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Brazília-Dél-Korea
Tipp: Brazília
Odds:
1.70 @ Tippmixpro

A regnáló világbajnok brazilok Dél-Koreával találkoznak a dániai torna nyitónapján. A dél-amerikaiak mind fizikailag, mind taktikailag jóval előrébb járnak, mint az ázsiaiak, és Nascimentónak köszönhetően gyorsaságban sincs különösebb előnye a szigetlakóknak. Noha Dél-Korea mindig sötét lónak számít, ha a brazilok a szokásuknak megfelelően tudják tördelni a játékot, akkor nem lehet gondjuk a mérkőzésen. Szerintünk ez összejön, avagy úgy véljük, hogy a jelenlegi világbajnok győzelemmel kezdi a dániai tornát.

Carpi-Milan
Tipp: Milan
Odds: 
1.70 @ Tippmixpro

Felesleges túlragozni a meccset, a leendő kieső, bajnokság talán leggyengébb csapata játszik a Milan ellen. A Carpi ugyan elkapta az emberhátrányban játszó Genoát, de előtte hat mecccsen egy pontot szereztek csak. A Milan egyre jobb formában van, a Sampdoriának négyet lőttek hazai pályán és ha nehezen is, de a kupában is továbbmentek. Sima vendégsikert várunk Mihajlovicséktól.

[2060546] 2015-12-06 20:45:00 Carpi - AC Milanx;

San Diego Chargers-Denver Broncos
Tipp: Denver Broncos
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

Kilátástalanul gyenge csapat ez a San Diego Chargers, hiába dob Rivers minden meccsen 300 yardot a védelem és a futójáték minősíthetetlen. Hat vereség után nyert ismét a csapat a gyengécske Jaguars ellen, de ebből kár messzemenő következtetéseket levonni. A Broncosnál közben bejelentették, hogy Osweiler vezeti a csapatot az egész szezonban, ami látva Peyton Manning idei játékát, nagy áldás a Denvernek. A Patriots ellen is sikerült nyerniük, a gyengécske csoportellenfél pedig rutinfeladat lehet a jó formában lévő Denvernek.

Wolfsburg-Dortmund
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.45 @ Tippmixpro

A Dortmund és a Wolfsburg meccsein is mostanság gólzápor van, így az egymás elleni meccsükön is joggal várhatunk sok gólt. Igazi rangadó ez, hiszen ha a Wolfi nem tett le még a 2. helyről mindenképp nyernie kéne, amihez nyitott játék kell. A Dortmund pedig Aubameyang vezetésével van olyan erős, hogy egyszer legalább ők is villanjanak. Az egymás elleni meccseken is utóbbi 10-ből 9-szer esett a mindkettő lő gólt opció, vélhetően nem most kezd el romlani ez a sorozat.

[2002221] 2015-12-05 18:30:00 Wolfsburg - Borussia Dortmundx;
A hatharom.com hétvégi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Sportág Esemény Tipp Odds
Szombat, 20:30 Kézilabda Brazília-Dél-Korea Brazília 1.85 @ TippmixPro
Vasárnap, 20:45 INFO Labdarúgás Carpi-Milan Milan 1.70 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:05 Amerikaifutball San Diego-Denver Denver 1.45 @ TippmixPro
Szombat, 18:30 INFO Labdarúgás Wolfsburg-Dortmund Mindkét csapat szerez gólt 1.45 @ Tippmixpro
Nyereményszorzó: 6,61