Bundesliga

Parádéval kezdheti szezonját a Wolfsburg

  • hatharom.com

A Farkasok minden nehézség nélkül könnyedén két vállra fektethetik vasárnap a Frankfurt gárdáját.

A Wolfsburg győzelméhez kétség sem férhet vasárnap.

A friss Német Szuperkupa győztes, vagyis a Wolfsburg is megkezdi szereplését a Bundesligában, a Farkasok a Frankfurtot fogadják vasárnap hazai pályán. Dieter Hecking csapata a tavalyi szezonban kiválóan szerepelt, ezüstéremig jutott, és a nyáron egyetlen kulcsemberét sem veszítette el a csapat, sőt Max Kruse szerződtetésével egyértelműen erősödtek.

Ezek után nem meglepő, hogy a Wolfsburg idén is jól teljesít, véleményünk szerint a zöld-fehérek lehetnek idén azok, akik megszoríthatják a bajnokságban a Bayern Münchent. Ezt például arra is alapozzuk, hogy Bas Dosték két hete jól és magabiztosan játszottak a bajorok ellen, ráadásul sikerült is megnyerniük a nagy riválissal szemben a Német Szuperkupát, ami nem kis szó.

[2001679] 2015-08-16 15:30:00 Wolfsburg - Eintracht Frankfurtx

Ami a vendégeket illeti, a Frankfurt papíron erősödött, és az edzőmeccseket is hozta - igaz, közel sem találkozott olyan kaliberű gárdával, mint amilyennel vasárnap fog -, ám a csapat mintha visszább esett volna a mutatott játékban. Ez annak is köszönhető, hogy azért nagy volt a jövés-menés, ráadásul sérülések is hátráltatják a gárdát. Az elmúlt héten például csak nagy nehézségek árán nyertek a piros-feketék a hatodosztályú (!) Bremer otthonában.

A vendégek trénerének, Armin Vehnek gondjait tovább szaporítja az, hogy a Wolfsburg ellen több kulcsjátékosára továbbra sem számíthat vasárnap, ami főleg a védelmet érinti érzékenyen. Azt pedig nagyon jól tudjuk, hogy az egyik legjobb támadógépezete a zöld-fehéreknek van Németországban - akiknél mindenki bevetésre kész elöl -, avagy összességében egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Farkasok otthon tartanák a három pontot, méghozzá úgy, hogy a differencia minimum két találat lenne.

Fogadás a mérkőzésre európai hendikeppel - a     szorzói
Wolfsburg -1 Döntetlen (Wolfsburg -1) Eintracht Frankfurt +1
2.05 3.75 2.50
[2001679] 2015-08-16 15:30:00 Wolfsburg - Eintracht Frankfurtx;