Bulvár

Minden idők legmelegebb brit nyarára fogadhatunk a bukiknál

Nagy-Britanniában arra is fogadhatunk, hogy esőmentes lesz a wimbledoni tenisztorna.

Megszokhattuk már, hogy a briteknél fogadhatunk a legőrültebb dolgokra. Ezúttal több szigetországi buki, mint például a Coral vagy a Ladbrokes kínál oddsokat, hogy vajon ez lesz-e minden idők legforróbb júniusa a térségben.

Ami az oddsokat illeti, 6-ról 4-re csökkent annak a szorzója, hogy az 1910 óta íródó statisztika legmelegebb júniusát produkálja a 2015-ös, míg annak, hogy megdől a 38,5 fokos csúcshőmérséklet, jelenleg 13-szoros szorzóval fogadhatunk - ezt egyébkén 2003-ban mérték Favershamban, Kentben. De az irodákban arra is feltehetünk pénzt, hogy a minden évben az időjárás által alakított wimbledoni tenisztornán ezúttal szárazság lesz. Erre azért most sem kínálkozik túl nagy esély, 7-szeres pénzt kaphatnánk vissza, ha nem esne egy csepp eső sem Londonban a két hét alatt.

Ám nem csak a június, a teljes nyár igen izzasztónak ígérkezik Nagy-Britanniában, már csak 2.50 az odds arra, hogy ez lesz a legmelegebb évszak a brit történelemben. Utoljára 1976-ban volt ehhez fogható hőség az angoloknál, akkor azzal a jelmondattal, próbálták viccesen spórolásra bírni az embereket, hogy "Takarékoskodj a vízzel, fürödj egy barátoddal".