Protipp

Jubilál a hamarosan megújuló Protipp

  • hatharom.com

A hatharom.com Protipp-rendszere másfél éve üzemel, tippszolgáltatásunk 2013. november 18-án startolt el élesben, és az azóta eltelt időszakban rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk össze. Ezeket felhasználva fejlesztjük tovább népszerű szolgáltatásunkat.

A felhasználói visszajelzések alapján büszkén kijelenthetjük, nagy sikert aratott fejlesztésünk, a vásárlók többsége elégedettséggel használta az elmúlt időszakban a Protipp-rendszert. A másfél év alatt kínált több mint 3000 tipp jól mutatja, a tippmesterek is szívesen osztották meg meglátásaikat a felhasználókkal, az eredmények pedig a rendszer hosszútávú nyereségességét bizonyítják.

A Protipp indulása óta összesen kilenc tippmester ajánlotta tippjeit a nagyközönségnek, közülük jelenleg hatan aktívak, de a gyakornokokat is beleértve fennállása óta több mint százan (!) használták már tipp ajánlására a rendszert. A nagy sikerre való tekintettel és a felhasználói visszajelzéseket szem előtt tartva úgy döntöttünk, megérett a rendszer a továbbfejlesztésre. Természetesen már a Protipp indulásakor is tisztában voltunk azzal, hogy idővel tovább kell gondolni az eredeti elképzeléseinket, és egy magasabb szintre emelni a szolgáltatást, azonban a megszerzett tapasztalatok gyakorlatba ültetéséhez idő kell. A fejlesztési irány kijelölésekor nagy mértékben támaszkodtunk a felhasználóink részéről érkező észrevételekre, a vásárlók és a tippmesterek oldaláról egyaránt. A munkálatok a háttérben már gőzerővel zajlanak, és nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy küszöbön áll a Protipp 2.0 megvalósítása.

A korábban tapasztalt - eddig is magas színvonalú - felhasználói élményt igyekszünk túlszárnyalni, a cél, hogy a vásárlók és a tippmesterek egyaránt professzionális környezetben, könnyen kezelhető és átlátható felületen, gyorsan és hatékonyan tudjanak tippet vásárolni vagy éppen értékesíteni. A rendszer nagyfokú automatizálása és a különféle kényelmi funkciók beépítése révén a kezdő felhasználótól a rutinos fogadókig mindenki megtalálhatja majd a számításait. Az új fejlesztések hatására a vásárlók több tippmester kínálatából szemezgethetnek, egyénileg is fel tudnak iratkozni kedvenceikre, és még azt is eldönthetik, mely sportágból kérnek tippeket. A tippmesterek értékelésére új szinteket vezetünk be, melyekbe automatikusan kerülnek besorolásra eredményeik alapján, díjazásuk pedig ennek megfelelően történik majd. A tippmesterré válás követelményei egyszerűsödnek, a különféle szintek lehetővé teszik a folyamatos fejlődés, előrelépés lehetőségét, a vásárlók pedig hónapról-hónapra frissülő kínálattal találkozhatnak majd.

Egy izgalmas, új rendszer megvalósításán dolgozunk tehát gőzerővel, amely hamarosan, már a nyár folyamán elérhető lesz mindenki számára. Addig is érdemes szemezgetni az elmúlt másfél év több mint 3000 tippjéből, úgy véljük, van mit felidézni. Aki még nem ismeri a Protipp-rendszert, ide kattintva tájékozódhat bővebben, a statisztikák kedvelői pedig az alábbi táblázatból csemegézhetnek kedvükre.

A Protipp-rendszer összesített statisztikája több mint 3000 tipp alapján
2013-01-01 00:00;2015-05-13 09:00;1;1