Sportfogadás

Egy hajszállal, de pluszban zártuk a júniust

  • hatharom.com

Mint azt tudjátok, november 18-án elindult a hatharom.com PROTIPP rendszerének éles üzeme, így a jövőben elsősorban kreditek ellenében juthattok hozzá a hatharom.com nyerő tippjeihez. Természetesen ezentúl is találkozhattok majd az oldalon elemzésekkel és tippajánlókkal, a teljesség kedvéért pedig továbbra is jelentkezünk heti és havi összesítő rovatunkkal.

Protipp - június
2014-06-01 00:00;2014-07-01 00:00;2;0
Eddigi összesítések - 2014
1. Profittal zártuk a januárt
2. Volt minek örülni a legrövidebb hónapban
3. Elmaradt a profit márciusban
4. Az év eddigi legjobb hónapját zártuk áprilisban
6. Nem tesszük ki az ablakba a májusi eredményeket

Ez történt júniusban

Az év hatodik hónapjában összesen 93 tipp került fel a Protipp rendszerbe, ami közül 49 fogadás bizonyult nyertesnek, így a találati arány 52,49 % lett. A tippadók összesen 434 egységet tettek kockára júniusban, a profit pedig + 0.45 egység lett, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem is nyertek, nem is buktak a tippmesterek.

Amire fogadunk

Ahogy azt a hatharom.com-on már megszokhattátok, igen széles palettáról kínálnak tippeket a tippmesterek, ami júniusban sem volt másképp, hiszen többek között a labdarúgó világbajnokságról, európai kosárlabdából, teniszből, kézilabdából, vízilabdából, baseballból, valamint kerékpárból is találkozhattatok tippekkel.

Elindult a PROTIPP-RENDSZER

A honlapunk legújabb funkciója révén profitábilis lehetsz a sportfogadásban, sőt, könnyedén válhatsz akár "prófétává" is, ahogy legújabb tippmesterünk steve94. Ha még nem tudsz mindent a legújabb feature-ünkről, segítünk, használjuk együtt aPROTIPP-RENDSZERT!

Miért válaszd a hatharom.com-ot?
- Itt kerülnek ki a legkorábban a legjobb tippek!
- A legmagasabb átlagoddson dolgozunk!
- Egy meccsre egy konkrét tippet adunk!
- Nem csak focira fogadunk!
- Az eredményeink visszakövethetőek!
- Itt nyerhetsz ingyen pénzt is a fogadásaidhoz!

Külön fel szeretnénk hívni a figyelmeteket saját fejlesztéseinkre: honlapunk idehaza egyedülálló, de nemzetközi viszonylatban is fajsúlyosnak számító statisztikai adatbázissal rendelkezik, melyből a csapatok mérkőzéseit, szerzett és kapott góljait, hazai és idegenbeli találkozóit, játékosaival kapcsolatos információit, és még számos érdekes dolgot megtudhattok. Ha kíváncsi vagy, mi mindent tudhatsz meg a világ futballjáról, akkor vess egy pillantást az eredmények aloldalunkra!

Ahogy azt már megszokhattátok, a hatharom.com-on ebben a hónapban is számos tippjátékban tehetitek próbára futballhoz való szakértelmeteket.

Júliusban 500 ezer forintnak megfelelő összegért szállhattok harcba, ehhez nem kell mást tennetek, csak minél helyesebben tippelnetek!

Tippjátékok aloldalon a különböző tippligák mellett megtalálhatjátok aTotó nevű játékunkat is, amelyben szintén értékes nyeremények várnak gazdára.

vb-2014

 

  • Pro
    Tomihmv
    2014. július 1., Kedd 15:41

    Europa Liga | FK Qabala-Siroki Brijeg

    2014. július 3., Csütörtök 17:00
    • Ország:Nemzetközi
    • Fogadás típusa:Draw No Bet
    • Tipp:FK Qabala wins
    • Időszak:Teljes játékidős fogadás
    • Odds:2.20
    • Eddig éri meg:1.9
    • Tét:5
    • INDOKLÁS:

      Azerbajdzsáni csapat találkozik egy bosnyákkal, ahol a tippelők döntő többsége automatikusan a vendégcsapatra fogadna, de a feleket körüllévő körülményeket megvizsgálva, egyáltalán nem lennék meglepve, ha a hazaiak nyernének, sőt...

      A Gabala együttese a nyáron alaposan felturbózta keretét, Abishovot a Rubin Kazanytól, Ropotant a Volgától, míg Amirdzsanovot az Inter Bakutól vették meg, a kispadra pedig azt a Munteanut ültették le, aki az Otelullal csodát tett Romániában és a BL-ben még a Manchester Unitednek is komoly fejtörést okozott...

      Azerbajdzsánban az olajnak köszönhetően rengeteg pénz áramlik a futballba, míg Boszniában nem, a jobb futballisták külföldön keresik a kenyerüket. Ráadásul amíg a Gabala a legerősebb azeri csapat - 11 m € a gárda keretének az értéke -, addig a Siroki az ötödik legerősebbnek számít Boszniában - 4,25 m € a keret értéke -. Ezen kívül az időjárás is a hazaiak malmára hajtja a vizet, hiszen csütörtökre igazi kánikulát mondanak az időjósok, amit az azeriek már megszoktak...

      Úgy gondolom, hogy mindent megvizsgálva ezen a meccsen a hazaiaknak áll a zászló, azonban még a DNB-s sikerükben is nagy értéket látok, így ha döntetlennel zárulna a találkozó akkor a feltett tétem visszajárna.

    • Eredmény:

      0 - 2( 0 - 0)