Átigazolás

Reus titokzatos, nem beszél az esetleges új szerződésről

Továbbra sem lehet tudni, melyik klub színeiben léphet pályára Marco Reus a következő szezonban. A Dortmund támadója egyelőre semmit sem hajlandó elárulni a jövőjéről.

Marco Reus talán épp azon gondolkodik, maradjon-e Dortmundban

A német válogatott játékos a hírek szerint új szerződést kaphat a fekete-sárgáknál, amely az eredetileg 2015-től aktiválódó 35 millió eurós kivásárlási záradék életbe lépése helyett jelentős fizetésemeléssel járna. Reus már unja a jövőjét firtató kérdéseket, és azt sem erősítette meg, hogy a klub valóban új kontraktust kínált volna neki. "Semmi sem mondok a szerződésemről" - szögezte le a Bild érdeklődésére. "De azt nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire jól érzem magam Dortmundban."

Amint arról korábban a hatharom.com is beszámolt, Reus iránt a Manchester United és a Barcelona is érdeklődik. A katalánok esetében úgy tűnt, az üzletet a FIFA által kiszabott büntetés meghiúsíthatja, de a gránátvörös-kékek következő két átigazolási időszakból történő kizárását jelentő penzumot végül felfüggesztették.

Reus a Bundesliga jelenlegi idényében tizenhat, minden sorozatot figyelembe véve pedig huszonhárom gólnál jár. A dortmundiak a Bayer Leverkusen otthonában elért szombati 2-2-vel bebiztosították ezüstérmüket, így a szezon utolsó két bajnoki mérkőzését komolyabb tét nélkül játszhatják le. A Borussia a Német Kupában is érdekelt még, a döntőben május 17-én a Bayern Münchennel csapnak össze.

[1479285] 2014-05-03 15:30:00 Borussia Dortmund - Hoffenheimx;
144869