Sportfogadás

Exkluzív bónusz és új iroda a hatharom.com kínálatában

  • th3PR0j3ct0r

Amint azt talán már sokan észrevettétek, a hatharom.com kínálatában a napokban új iroda neve tűnt fel, méghozzá a Betway-é. A fogadóiroda 18500 Ft-os bónusszal, tippligával igyekszik kedveskedni az új ügyfeleknek, ráadásul nem mindennapi kínálatot találhatunk az oldalon!

Bónusz, tippliga és különleges fogadási lehetőségek várnak rád a Betway-en!

A Magyarországon eddig talán kevésbé ismert Betway rögtön egy 18500 Ft-os bónusszal, egészen pontosan ingyenes fogadással igyekszik kedveskedni a hatharom.com-on keresztül regisztráló új ügyfeleknek. És ez még nem minden! ABetway támogatásával 300$ összdíjazású tippliga is indul a hatharom.com-on!

Így aktiválhatod az ingyenes fogadást!
A fogadásaidnak összesen akkorának kell lenniük, amekkora az első befizetésed volt.
Minden fogadásnak legalább 5 € legyen a tétje (vagy a számla pénznemének megfelelő összeg).
Minden fogadást legalább 1.75-ös nyereményszorzóval kell megkötni.
Minden fogadásnak el kell dőlnie a befizetéstől számított 30 napon belül.
Az ingyenes fogadást akkor használhatod fel, ha minden feljogosító fogadásod lezárult.
Each way (főként lóversenyeknél használt fogadási opció) és system fogadások nem számítanak feljogosító fogadásnak.
Ha nem kerül aktiválásra/felhasználásra a free bet, akkor 30 napon belül érvényét veszti.

A Betway persze nem csak ettől különleges. A fogadóiroda ugyanis különböző kuponokat kínál játékosainak, amelyek között igazi csemegékre is bukkanhatunk.

A "Banker Builder" névre keresztelt kuponon az aktuális napi nagy favoritokat találjuk listázva, így az alacsonyabb oddsok kedvelőinek nem kell külön keresgélniük a kínálatban, a topligákból minden nagy esélyest megtalálnak egy helyen!

A "Win + Both Teams To Score" kupon igazi különlegességnek számít, ebben az esetben ugyanis csak akkor számít nyertesnek a fogadásunk, ha az általunk megtippelt eredmény bekövetkezik, ráadásul mindkét csapat lő gólt. Így természetesen jóval nagyobb oddson köthetünk fogadásokat, hiszen a legnagyobb favoritok szorzói is 3.00-3.50 között kezdődnek.

Ennél magsabb oddsot ezekre a kombikra ritkán találhatsz a piacon!

Az igazi unikum pedig csak most jön: bizonyos kombinált fogadásokra bónuszt is kapunk. A "Special Ofers" fül alatt található "Enchanced Multiple" lehetőségek között előre elkészített kombikra tippelhetünk. Miért is olyan jó ez? Ha például vasárnap délután a Sunderland, a Liverpool és a Manchester City győzelmére fogadunk a Premier League-ben, akkor 4.75-ös oddsot kapunk, normál esetben azonban ennek a kombinak csak 4.16-os eredő oddsa lenne, vagyis ha így kötjük meg a fogadásunkat, 15%-kal magasabb nyereményre tehetünk szert. Most persze sokan gondolhatják úgy, hogy más irodában akár jobb oddson is fogadhatnak, azonban ez nem így van. A piacon fellelhető oddsok alapján (a cikk írásának pillanatában) a maximum nyereményszorzó erre a kombinált fogadásra 4.66!

Mindebből tehát kikövetkeztethető, hogy a kombinált fogadások kedvelői számára akár igazi paradicsom is lehet ez az iroda, ugyanakkor nem csak nekik ajánljuk.

A Betway kínálata ugyanis rendkívül széles, szinte bármilyen sportágra fogadhatunk, és az egy-egy mérkőzésre kínálat opciók száma is felveszi a versenyt a vetélytársakkal, a széles élő kínálatról nem is beszélve...

Aki tehát új irodát keres, esetleg szélesítené palettáját, mindenképpen ajánljuk a Betway-t, hiszen a remek promóciók mellett minden fogadó megtalálhatja a számításait.

A Betway teljes bemutatóját ide kattintva érheted el!