Sportfogadás

Így használd a Protippet - videó

  • hatharom.com

Ahogy azt már sokan tudjátok, a közelmúltban elindult a hatharom.com protipp rendszere, amely a sikeres tesztfázist követően immáron élesben működik tovább. Ha még többet szeretnél megtudni a Magyarországon egyedülálló fejlesztésünkről, érdemes megtekinteni a használatáról készült videót.

Miről szól a Protipp?

A PROTIPP-rendszerben kreditek ellenében tippek vásárolhatóak olyan szakértő tippmesterektől, akik hosszútávon is profitot képesek realizálni a sportfogadásban. A célkitűzés, hogy a rendszer tippjeit követve bárki profitot tudjon elérni fogadásaival!

A tippmesterek tippjei kreditek ellenében megtekinthetőek, a tippek megvásárlásához ebből kifolyólag először krediteket kell venni, amit a kreditvásárlás menüpont alatt lehet megtenni.

Természetesen továbbra is találkozhattok TIPPMESTEREK tippjeivel ingyenesen elérhető cikkek formájában is, ezeket az ajánlókat 0 kreditért "vásárolhatjátok meg".

A PROTIPP-rendszerben öt különböző kategóriájú kreditcsomag megvásárlására van lehetőség.

Hatharom - Protipp
Kreditcsomagok*
Csomag Bónusz Összkredit Ár
Kezdő 0 200 20 EUR
Alap 6% 530 50 EUR
Optimum 10% 1100 100 EUR
Prémium 25% 2500 200 EUR
Prémium Plusz 40% 7000 500 EUR
* Egy junior tipp 10 kredit ellenében vásárolható meg

Hogy működik a rendszer?

A PROTIPP-rendszerben egy junior tipp általában 10 kredit ellenében vásárolható meg. A fenti táblázatból is látható, hogy a különböző csomagokhoz különböző mértékű bónuszok is járnak, így magasabb kategóriájú csomagok vásárlásakor a tippek egységenkénti ára tovább csökkenthető. Fizetni Skrill-en keresztül lehet bankkártyával vagy Skrill-átutalással.

A Protipp rendszerében feliratkozhatsz a junior (illetve a senior) tippmesterek tippjeire is, ebben az esetben a junior tippek automatikusan megvásárlásra kerülnek a kreditegyenlegedből. Feliratkozás után minden egyes megvásárolt tippről automatikus értesítést kapsz emailen keresztül: egyet a megvételkor, egyet pedig a tipp kiértékelésekor. A junior tippmesterek tippjeit egyesével is megvásárolhatod.

Az alábbi videón minden részletre kiterjedően informálódhatsz a PROTIPP rendszerrel
kapcsolatban!