Átigazolás

Korábbi ZTE-támadó Husztiék első téli szerzeménye

Csütörtökön hivatalossá vált, hogy a korábban Zalaegerszegen is futballozó Artjoms Rudnevs Huszti Szabolcs csapattársa lesz Hannoverben.

Artjoms Rudnevs elhagyta a Hamburg edzőtáborát, Huszti Szabolcsékhoz csatlakozik

A lett válogatott támadó egyelőre a jelenleg zajló szezon végéig kölcsönben kerül a szászokhoz, akiknek ezt követően opciós joguk lesz a Hamburg színeiben negyvenhárom fellépésén tizennégy gólt szerző csatár megvásárlására. Rudnevs ebben az idényben csupán epizódszerephez jutott az északi kikötőváros csapatában, mindössze egyszer lépett pályára kezdőként, a Hannover vezetőedzőjének frissen kinevezett Tayfun Korkut azonban számít rá. A török szakember Mirko Slomka menesztése után került a kispadra, a januári átigazolási időszakban pedig elsőként a 2009-ben Zalaegerszegen szereplő játékos szerződtetését szorgalmazta.

Rudnevs csütörtökön elhagyta a hamburgiak edzőtáborát Abu Dzabiban és Törökországba utazott, ahol az orvosi vizsgálatokat követően bekapcsolódhat Huszti Szabolcsék munkájába. A 25 esztendős futballista, aki a HSV-hoz történő igazolását megelőzően a Lech Poznant erősítette, a Wolfsburg ellen mutatkozhat be régi új csapatában.

[1479148] 2014-01-25 15:30:00 Wolfsburg - Hannover 96x;