Férfi kézilabda

Zeitz és a Kiel megdumálták, jövőre jön csak Veszprémbe az átlövő

Kitölti jövő nyárig érvényes szerződését a THW Kiel kézilabdacsapatánál Christian Zeitz, aki előszerződést kötött az MKB Veszprémmel.

"A THW Kiel és Christian Zeitz között meglévő nézeteltéréseket egy konstruktív beszélgetés keretein belül tisztáztuk. Örülünk, hogy a témát az archívumba tehetjük a felkészülés kezdete előtt" - közölte honlapján a német klub.

Zeitz egyelőre marad Kielben

Az átlövő korábban nyílt levelet közölt a saját weboldalán, amiben azzal vádolta az együttest, hogy a korábbi sérülése idején nem foglalkoztak vele megfelelő módon, illetve hogy méltatlan szerződéshosszabbítási ajánlattal keresték meg.

Zeitz a következő nyáron mindenképp Veszprémbe igazol, hiszen szerződést kötött a magyar bajnokkal, de egyelőre nem arra koncentrál. "Most elkezdődik a felkészülés a Kiellel, én újra egészséges vagyok, és mindent meg fogok tenni, hogy címekért harcolhassak a csapattal" - mondta.

Az MKB Veszprémet a most kezdődő idényben tehát még nem erősíti a német játékos, a jobbátlövő posztján továbbra is Nagy Lászlóra és Laluska Balázsra számíthat Antonio Carlos Ortega vezetőedző.