Konföderációs Kupa

Scolari szerint jól, de nem elég jól játszottak

A házigazda brazilok második, szerdai csoportmérkőzésüket is megnyerték a labdarúgó Konföderációs Kupán: ezúttal Mexikót győzték le 2-0-ra.

"A kezdés fantasztikus volt. Ezután Mexikó megfordította a meccs képét és ránk kényszerítette akaratát. Jól teljesítettünk. A szurkolók olyan hangulatot teremtettek itt Fortalezában, hogy az a meccs elején megfogta a mexikóiakat" - mondta a lefújás után Luiz Felipe Scolari.

A selecao szövetségi kapitánya elismerte, David Luiz sérülése után megzavarodtak. "Amikor rövid időre le kellett jönnie a pályáról, problémáink voltak. Volt egy 25 perces szakasz, amikor voltak hibák a játékunkban. A második félidőre ismét feljavultunk, és kiegyensúlyozott lett a meccs. Mexikó kockáztatott elöl és mi nem futballoztunk olyan jól, mint Japán ellen" - tette hozzá a 64 esztendős mester.

Az A csoport későbbi találkozóján Olaszország 4-3-re verte Japánt, ami azt jelenti, hogy eldőltek a lényegi kérdések, ugyanis a két forduló után százszázalékos olaszok és brazilok már a négy közé jutottak, és szombaton a csoportelsőségért csapnak össze.

[1373450] 2013-06-19 21:00:00 Brazília - Mexikóx;